Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co lepiej skrzynki czy skiny

Biter.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli lubisz hazard, to skrzynki. Może Ci wypaść naprawdę dużo drogich, fajnych skinów, ale mogą też jakieś słabe za 750/520 RP. Jeśli nie masz konkretnego skina, którego chcesz mieć to weź skrzynki, a jak masz jakiegoś na oku, którego musisz mieć to go kup. Najgorzej wyjdzie jak dostaneisz słabe skiny ze skrzynek, i dalej nie będziesz miał swojego ulubionego skina.

Opublikowano

Ja bym Ci radził zwykłe skórki. Masz na 100% pewniaka, że kupisz to - co będziesz chciał. Ze skrzynki wyleci Ci badziew jakiś np. Poppy Kowal i co? :P 
Zdecydowanie bierz skiny. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Wybrałem skrzynki, i poleciał

1. Master Yi z lonii

2. Varus z kryształem Rozkładu

3.  Xin Zhao z Walczących Królestw

4. Hecarim Krwawy Rycerz

Łączna suma tych skinów to 4200 rp, więc myślę że było warto.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...