Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Myszka i podkładka do CS:GO

gra0986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam mały problem z doborem myszki do CS:GO. Aktualnie posiadam Natec Genesis G33. Myszka była kupywana na szybko, co się zupełnie nie sprawdziło. Jest za mała, nie wygdnie się nią gra, dłoń poprostu hamuje myszkę, ponieważ jest za duża. Nie posiadam też podkładki pod myszkę co też uważam za błąd. Obejrzałem poradnik Izaka (https://www.youtube.com/watch?v=BZFoC5S_N9c) i wychodzi na to, że po zmierzeniu tym sposobem moja dłoń ma długość 13,5-14 cm. I teraz mam pytanie do osoby, która się na tym zna: Jaką myszkę i podkładkę wybrać ? Na myszkę chciałbym wydać 150-200 zł. Na podkładkę nie mam pojęcia, ponieważ nie oriętuje się w cenach.

Opublikowano

Coś w stylu Steelseries Kinzu v3 jest trochę dłuższa od nateca, najlepiej było by wziąć steelseries Rival, ale cena to mniej więcej 200złoty. Co do podkładki zależy jaką czułością myszy dysponujesz, jeżeli niską no to steelseries qck + a jeżeli wysoką to steelseries qck mini.  Logitech g400 jako mysz też jest fajną opcją, jest duża i ma dobry sensor.

1366527545-U336505.jpg

by jakim08

Opublikowano

Ja posiadam steelseries sensei raw i gorąco ja polecam/ zamierzam kupić zowie fk 1 ktora zostala stworzona przy udziale profesjonalnego gracza cs :)

A co do podkladki to polecam steelseries qck+

Opublikowano

Dzięki za odp, czekam na kolejne, ponieważ chcę się poważnie rozejrzeć, ponieważ już kupiłem jedną śmieciową, a nie chce popełnić kolejnego błędu
@Reyal Steelseries Kinzu v3 odpada, ponieważ ma tylko 117mm, czyli z 11-12 cm, a jak wspominałem muszę mieć 14. Nie wiem czy Steelseries Rival też nie jest troszkę za krótka.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...