Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem z internetem explorer

Cisbar1981

Pytanie

Opublikowano

Witam mam problem gdyż przez przypadek usunolem operę i nie wiem jak ściągnąć programy mam też internet Explorer który się nie uruchamia pisze brak odpowiedzi i muszę wyłączyć przywracanie systemu też nic nie dało bo miałem w tędy wyłączona usługę ochronę systemu i dopiero teraz wlacznycLem zależy mi na tym gdyż sami wiecie potrzebny jest internet przypadkiem usunolem też wszystkie gry oraz antyvirusy dobrze że nie uśunolem potrzebnych plików systemu Proszę pomozcie jak rozwiązać ten problem jak ściągnąć internet i wgl żeby mieć przeglądarkę ... Usunolem też sterowniki do nividi i mam malutki obraz jak w trybie awaryjnym bardzo Proszę o pomoc was usunolem to wszystko programem cclenar bo chciałem usunoc niepotrzebne programy ale usunolem te potrzebne wiem jestem głupi ale coz Proszę o pomoc oczywiście jakby mi się wlanczalo internet Explorer to żądny problem bo bym SB wszystko po ściągał blagam pomocy !! Prosze

8 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak mam to zrobić skoro na tablet pobiera się przegladarka np mini opera ?

Użyj mózgu. W sklepie Play, czy w Windows Store są tylko aplikacje mobilne.

Przez przeglądarkę internetową w tablecie wejdź na stronę Opery (czy innej przeglądarki) i pobierz plik instalacyjny desktopowej wersji (z rozszerzeniem EXE).

ㅈㅈ.

Opublikowano

To samo ze sterownikami do sieciówki i grafiki zrobić. 

Użyj mózgu. W sklepie Play, czy w Windows Store są tylko aplikacje mobilne.

Przez przeglądarkę internetową w tablecie wejdź na stronę Opery (czy innej przeglądarki) i pobierz plik instalacyjny desktopowej wersji (z rozszerzeniem EXE).

To samo ze sterownikami do sieciówki i grafiki zrobić. 

No dzięki , dużo pomogłiście xD Ps : zainstalowałem system windows 7 odnowa ..

Opublikowano

z jakiej przeglądarki na forum napisałeś? :)

Jejciu miales mi pomoc a nie glupio się pytać mam tableta i na nim napisałem blagam pomóż bo jak wlanczam internet Explorer to jest biały ekran i brak odp powiedział i się wyłącza Proszę o pomoc

Opublikowano

W trybie awaryjnym IE też się nie odpala?Pobierz przeglądarkę internetową na innym komputerze (czy na telefonie), wrzuć na swój i zainstaluj.

A jak mam to zrobić skoro na tablet pobiera się przegladarka np mini opera ?

Opublikowano

W trybie awaryjnym IE też się nie odpala?

Pobierz przeglądarkę internetową na innym komputerze (czy na telefonie), wrzuć na swój i zainstaluj.

ㅈㅈ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...