Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki to komunikat ?

M.T.W.D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Od pewnego czasu mam nowego laptopa HP dzisiaj podczas grania pokazał się na środku ekranu komunikat nie pamiętam dokładnie ale był to kwadrat z jakims obrazkiem i byl przekreslony czerwonym paskiem. Pokazał sie na chwilkę i byl lekko przezroczysty.

Wiecie może co to był za komunikat? Chcę wiedzieć dla świętego spokoju.

Opublikowano

witam ponownie dzisiaj znowu się pokazał i przyjrzałem mu się. widać było dłoń z wysuniętym palcem wskazującym który dotyka białego kwadratu wszystko było skreślone czerwonym paskiem, wie ktoś co to może być ?

Opublikowano

Ale was w balona pewnie robi ;p

Nikogo nie robie w balona nie mam powodu.

Ps: ten komunikat pokazuję sie jak gram w ArmeniusMT2 nie wiem czy to przypadek ale może to w tej grze ?

Opublikowano

Narysuj go w paincie i go wyślij gralem na duzo privach metka i sie stakim czyms nispotkałem ;) sory za bledy ale klawaiatura staraa   xD

jakoś tak? xD

Ehh mowiłem ze wbalona?

GRACZ METIN2

GRACZ GTA:SA [MTA]

Opublikowano

To zrób screena printscrennem , jak nie wiesz co to jest ci powiem : klawisz na klawiaturze głównie w okolicy klawiatury numerycznej , po prawej stronie 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Obrazek z oprogramowania laptopa do wyłączania/włączania płytki dotykowej , widocznie wciskasz klawisz albo skrót co to uaktywnia

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Już znalazłem włącznik i wyłącznik touchpada :) naszukałem się trochę. Podaje SS dla ciekawych.

Dodany obrazek

Tam trzeba dwa razy stuknąć.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...