Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

1.7 czy 1.8 - na której wersji stworzyć serwer?

Hmmm  

19 użytkowników zagłosowało

1. 1. 1.7 und 1.8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A jak napiszę 1.8 to mam nie pisać, bo to twoja opinia?

@AntyWarrn

1.8, bo na najlepszych serwerach minigames taka wersja jest wymagana i 1.7.10, bo tam są moje ulubione serwery.

Opublikowano

A jak napiszę 1.8 to mam nie pisać, bo to twoja opinia?

@AntyWarrn

1.8, bo na najlepszych serwerach minigames taka wersja jest wymagana i 1.7.10, bo tam są moje ulubione serwery.

Chodziło mi bardziej o to dlaczego wybrałbyś 1.8.

Po prostu polska taka zacofana i większość serwerów to dalej 1.7... (w przeciwieństwie do cywilizowanej części swiata)

Opublikowano

Lepiej stworzyć serwer na 1.8, bo gracze, jak i właściciele serwerów idą po prostu z duchem czasu. Serwery, na których czasami gram są na 1.8.x, dlatego dla jednego innego serwera szczerze mówiąc nie chciałoby mi się zmieniać wersji. :p

Opublikowano

Lepiej stworzyć serwer na 1.8, bo gracze, jak i właściciele serwerów idą po prostu z duchem czasu. Serwery, na których czasami gram są na 1.8.x, dlatego dla jednego innego serwera szczerze mówiąc nie chciałoby mi się zmieniać wersji. :P

Niestety w polsce dalej przeważają serwery 1.8...

Albo ich właścieiele nie potrafią użyć buildtools'ów albo są de**lami... (chociaż to jedno i to samo)

Opublikowano

Ja wole 1.7 ponieważ jest na nią dużo pluginów a na 1.8 jest mniej i są troche zbugowane więc nie polecam.­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...