Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skrypt na fastshoot z awp

KaiwolS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma czegoś takiego jak fastshoot jak już to QuickScope.

Tutaj masz linka:

http://www.mpcforum.pl/topic/1303905-autohotkey-quickscope-quickswitch-awp-i-ssg/

Spx, to kolega mnie w błąd wprowadził.

A za to jest ban?

edit# Pobrałem, sprawdziłem i to chyba jest 2x Q co nie? a chodzi mi o to że jak strzelę to sam przybliży żeby był celny strzał.

xD

Opublikowano

W myszce mozesz ustawic

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

W myszce 4tech bloody v7 jak ja będziesz miał pobierasz program/sterownik i robisz to pod siebie (czy to 1.6)

tumblr_msh8e7sxEa1r3sabqo5_500.gif    Nie wiemy, jakimi ludźmi tak naprawdę jesteśmy, aż do momentu przed naszą śmiercią.

Opublikowano

W myszce 4tech bloody v7 jak ja będziesz miał pobierasz program/sterownik i robisz to pod siebie (czy to 1.6)

Ale jej nie mam, ja potrzebuje skryptu.

xD

Opublikowano

Widze ze nikt nie gral w 1.6 :/,To jest fast zoom :D a nie jakies no zooomy jak to 14 latki na kalach "LOOOOOOOOOOOOOOOOOOO NICE NO ZOOOM :D" Skrypt do tego nie ma a jak sa to ban jak uj :D.W 1.6 miales celownik to strasznie ulatwialo gre : ) w go nie masz i trzeba troche pocwiczyc raczej ze plasteline do monitora dokleisz :D zeby takie fast zoomy robic trzeba naraz szybko nacisnac prawy przycisk + lewy najpierw prawy zeby zooma szybko odpalic potem strzal zoom zanika :D mysle ze logicznie wytlumaczylem :D

b53c9b011d5d0.jpg

Opublikowano
alias "+switch" "lastinv"

alias "-switch" "lastinv"

bind "q" "+switch"

Zrób sobie plik np. bind.cfg wklej to i będziesz robić QQ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...