Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Samsung GT-S7560 Problem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko.

Mam do was pytanie odnośnie mojego szajsunga trenda. Upadł mi on na beton i pękła szybka to znaczy powyżej pęknięcia dotyk działa wszystko fajnie pięknie a poniżej pęknięcia nie działa nic :( . I mam pytanie bo poczytałem trochę na necie i piszą że wystarczy wymienić "digitizer" i będzie wszystko ok. I chciałbym się dowiedzieć czy na pewno tylko "digitizer" trzeba wymienić czy coś jeszcze.

Opublikowano

Siemanko.

Mam do was pytanie odnośnie mojego szajsunga trenda. Upadł mi on na beton i pękła szybka to znaczy powyżej pęknięcia dotyk działa wszystko fajnie pięknie a poniżej pęknięcia nie działa nic :( . I mam pytanie bo poczytałem trochę na necie i piszą że wystarczy wymienić "digitizer" i będzie wszystko ok. I chciałbym się dowiedzieć czy na pewno tylko "digitizer" trzeba wymienić czy coś jeszcze.

Już lepiej kupić nowy telefon. Trend to straszne gówno.

I nie. Digitizer jest spasowany z ekranem. Czyli chyba będziesz musiał całość wymieniać :/

#teams4bal

Opublikowano

Już lepiej kupić nowy telefon. Trend to straszne gówno.

I nie. Digitizer jest spasowany z ekranem. Czyli chyba będziesz musiał całość wymieniać :/

A to koszt kilkuset złotych.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...