Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czym kierować się przy wyborze noży?

MoVinek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, chcę sobie kupić nóż z serii karambit. Mam kilka noży, ponieważ je zbieram i się nimi jaram, ale nie mam jeszcze konkretnego karambitta(?). 
Chciałbym spytać kogoś w miarę obeznanego, czy przy ich zakupie trzeba zwracać na "uchwyt", a może na stal? Bo np w motylkowych to zwraca się uwagę na śrubki/ łączenie itd, a przy takim karambicie na co zwracać uwagę? Jeśli ktoś ma link do czegoś ciekawego, to przy okazji też bym prosił o podesłanie. 

Opublikowano

Pierdolone maniaki nagrały się w zasranego csa, który ma grafikę jak gówno to teraz noże w realnym życiu kupują. To forum nie powinno w ogóle tego tolerować. Później Ci się taki dzieciak okaleczy bo ktoś mu podpowie gdzie co i jak kupić.

Zabawne, że to tylko w Polandii tak się dzieje. 

Zamykać ten temat w pizdu. 

Opublikowano

Jak do kolekcjonerki to bierz jakiegokolwiek. I tak będzie leżał na półce bo to bezużyteczny, czysto szpanerski nóż.

1567846744.png
Opublikowano

Pierdolone maniaki nagrały się w zasranego csa, który ma grafikę jak gówno to teraz noże w realnym życiu kupują. To forum nie powinno w ogóle tego tolerować. Później Ci się taki dzieciak okaleczy bo ktoś mu podpowie gdzie co i jak kupić.

Zabawne, że to tylko w Polandii tak się dzieje. 

Zamykać ten temat w pizdu. 

csgo 2k12

noże istnieją od tysięcy lat

są ogólnodostępne w internecie

są nawet długopisy na kształt noży

żołnierze noszą noże

w krakowie mają maczety

a ty dalej z tym argumentem inwalidą

Opublikowano

Przy zakupie noży, czy narzędzi zasada jest prosta - im droższe, tym lepsze.

Dobry nóż kosztuje kilkaset PLN. Często cena przekracza 1.000 pieniędzy.

W przypadku tego gówna, które chcesz zakupić wybierz najtańszą opcję. Tak, to jest g****o, tylko ceny są podbijane, bo to "kolekcjonerskie" coś z popularnej gry, które ludzie i tak nie wiedzieć czemu kupują. Nie ma sensu przepłacać.

ㅈㅈ.

Opublikowano

@cichy.

Teoretycznie masz racje, ale zawsze w wolnym czasie fajnie jest coś ostrzyć i się tym bawić, a nie chcę jakiegoś badziewia jak motylkowe poniżej 100zł, że śrubki zaraz lecą w każdą stronę i po "zabawie". 

Opublikowano

Hej, chcę sobie kupić nóż z serii karambit. Mam kilka noży, ponieważ je zbieram i się nimi jaram, ale nie mam jeszcze konkretnego karambitta(?). 

Chciałbym spytać kogoś w miarę obeznanego, czy przy ich zakupie trzeba zwracać na "uchwyt", a może na stal? Bo np w motylkowych to zwraca się uwagę na śrubki/ łączenie itd, a przy takim karambicie na co zwracać uwagę? Jeśli ktoś ma link do czegoś ciekawego, to przy okazji też bym prosił o podesłanie. 

Zwracaj uwagę na wygląd, czy ci się podoba czy nie. Co ci zależy na jakości przeciez i tak go nigdy nie użyjesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...