Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z sprzedawaniem przedmiotów z Team Fortress 2 na Steam Markecie.

KBraszka47

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mam problem z wystawieniem broni wydropionej w TF2 na steam markecie. Niedawno zaczołem grać na nowym koncie Steam lecz mam już paręnaście przedmiotów i inne gry na steam takie jak: Arma 2, CS:GO i ORION: Prelude. Oriona niedawno zakupiłem a CS:GO  w tym roku a Armę w tamtym roku na koniec roku. Zakupiłem konto premium w TF2 poprzez kupienie broni dla inżyniera która pozwala przejąć kontrolę nad działkiem, i gdy wydropiły mi jakies itemy nie mogę ich sprzedać proszę o pomoc.

Dodam że na starym koncie nie mogłem sprzedawać rzeczy w TF2 ponieważ nie miałem żadnej rzeczy w TF2 kupionej ani żadnej gry kupionej, jedynie Left 2 Dead 2 który został mi przydzielony za darmo na zawsze, ale to się nie zaliczało.

Opublikowano

Zwykłych broni w normalnej jakości, które dropisz za granie nie można sprzedawać na rynku Steam.

Można się nimi tylko wymieniać.

Jedynie bronie w specjalnych jakościach, takich jak Kuriozum czy Australium można sprzedawać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...