Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowe cheaty do lola

_xer0s

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - są jakieś darmowe i łatwe w instalacji cheaty do lola?

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

BLACKPRISON.HOSTMC.PL - najlepszy serwer prison w Polsce

Opublikowano

BoL i L#

Przeczytaj jeszcze raz, jak nie znasz odpowiedzi to się nie wypowiadaj... to są płatne cheaty.

CPU: i5 6500 / RAM: 8GB / GPU: GTX 1070 / MOBO: MSI H110M / HDD: 1TB / SSD: Iridium PRO 

Opublikowano

Cześć, mam pytanie - są jakieś darmowe i łatwe w instalacji cheaty do lola?

Bol i L# są darmowe więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na Bolu możesz grać również rankedy. Wyjątkiem jest L# gdzie rankedy można grać po wykupieniu abonamentu. Ale normale możesz bez problemu grać 2 na dzień a na Bolu bez ograniczeń.

Opublikowano

Przeczytaj jeszcze raz, jak nie znasz odpowiedzi to się nie wypowiadaj... to są płatne cheaty.

Płatne? Ty chyba nie wiesz co to znaczy FREE. XDDD. Kolego nie znasz sie to sie Ty nie wypowiadaj a nie ja :)

Opublikowano

Bol i L# są darmowe więc nie wprowadzaj ludzi w błąd. Na Bolu możesz grać również rankedy. Wyjątkiem jest L# gdzie rankedy można grać po wykupieniu abonamentu. Ale normale możesz bez problemu grać 2 na dzień a na Bolu bez ograniczeń.

Okey.. ale z tego co mi wiadomo za bola trzeba zapłacić ;D Jeżeli jednak jest tak jak mówisz masz może poradnik jak zainstalować bola i używać skryptów? 

Opublikowano

Okey.. ale z tego co mi wiadomo za bola trzeba zapłacić ;D Jeżeli jednak jest tak jak mówisz masz może poradnik jak zainstalować bola i używać skryptów? 

Nie trzeba, jest wersja 'free'.

Pobierasz z tej strony: http://botoflegends.com/

Musisz mieć zainstalowane to: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555, otwierasz BoLa ze zgodnością win 7 + jako administrator. A skrypty znajdziesz na ich forum :v.

­

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Nie trzeba, jest wersja 'free'.

Pobierasz z tej strony: http://botoflegends.com/

Musisz mieć zainstalowane to: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=5555, otwierasz BoLa ze zgodnością win 7 + jako administrator. A skrypty znajdziesz na ich forum :v.

­

Pobrałem, otworzyłem, zarejstrowałem się na stronie, zalogowałem się w Cliencie BoL Studio, co dalej?

Opublikowano

_xer0s jak byś nie wiedział, że dziś był nowy patch! Trzeba czekac na update.

A kiedy mniejwięcej wyjdzie update?

Opublikowano

Darmowy aktualnie jest GoS, lecz nie dorównuje programom wcześniej wymienionych, w mej opinii.Są dni darmowe kilka dni po update do L# 3 dni, do BoL'a 7 dni. Dodatkowo nie możesz jako darmowy użytkownik używać jego do gier rankingowych [L#].

Opublikowano

Jak się nie znasz to nie spamuj.

--------------------------------------------

Są dni darmowe kilka dni po update do L# 3 dni, do BoL'a 7 dni. Dodatkowo nie możesz jako darmowy użytkownik używać jego do gier rankingowych.

Darmowy aktualnie jest GoS, lecz nie dorównuje programom wcześniej wymienionych, w mej opinii.

A tego GoS'a skąd pobrać? jak zainstalować, jak używać? :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...