Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

T-54 które działko?

Uszin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Posiadam T-54 i pytanie do was które działko wybrać ? I jaki czołg X tieru lepszy ? Obj 140 czy T62a

Opublikowano

Przyłączam się do pytania. W pierwszej kolejności odblokowałem działo do T62a z którym gra mi się świetnie. Jednakże Obj 140 już odblokowałem, a o "przetestowaniu" drugiego działa zapomniałem  :rolleyes:  Z tego co pamiętam jest tam chyba lepszy dps, celność, a  minimalnie gorsza penetracja?

Opublikowano

polecam te działo do ob.140. lepszy dpm, celność, czas skupiania itd. a dodatkowo oba te działa mają na goldzie 330 penetracji więc nie ma problemu z twardymi pojazdami

Opublikowano

Przyłączam się do pytania. W pierwszej kolejności odblokowałem działo do T62a z którym gra mi się świetnie. Jednakże Obj 140 już odblokowałem, a o "przetestowaniu" drugiego działa zapomniałem  :rolleyes:  Z tego co pamiętam jest tam chyba lepszy dps, celność, a  minimalnie gorsza penetracja?

Lepszy dpm, celność w jeździe, dps taki sam.

Opublikowano

Czyli lepiej badać działko w stronę Obj,140.

Opublikowano

Ja mam tylko Obj 140, więc musiałam grać tym z 201 (Chyba taką) penetracją i nie narzekałam. Nie grałam T62-A, ale jeżeli miałabym wybierać i tak wybrałabym Obj 140, więcej stopni opuszczania działa.

Opublikowano

Pojeździłem trochę z działem do ob. 140 i jakoś mi nie podeszło. Niby lepsze, ale nie dla mnie :D Jeżeli 330 bitew działo do t62 dawało radę to i kolejnych 300 wytrzyma :) oba są podobne, kwestia upodobania.

Opublikowano

Ja mam tylko Obj 140, więc musiałam grać tym z 201 (Chyba taką) penetracją i nie narzekałam. Nie grałam T62-A, ale jeżeli miałabym wybierać i tak wybrałabym Obj 140, więcej stopni opuszczania działa.

+ Szybszy, co na randomach teraz się liczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...