Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy dostanę zwrot pieniędzy za tą grę?

Gość Husoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ahoj!

Parę miesięcy temu zakupiłem na całe konto słynnego Trouble Makera, jakiś czas temu był poważny nerf dla tej broni przez co aktualnie jest strasznie słaba - da się coś ugrać, ale jest teraz znacznie dużo więcej, lepszych broni od tej. Dręczy mnie jedno pytanie, czy gdybym zgłosił się do Gamersfirst to miałbym szanse na zwrot G1C bądź zamianę broni? Wiem, że taka opcja istnieje w League of Legends kiedy to postać zostaje zmieniona pod względem wyglądu i można spokojnie zgłosić się o zwrot RP za skin. 
Smuci mnie fakt, że na broń wydałem 3200 G1C której nie ma sensu teraz używać. Osoby, które grają często w tą grę mogą się ze mną spokojnie zgodzić, że ilość Trouble Makerów znacznie zmalała po tym nerfie, a sama broń jest teraz do niczego.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

@ref
Sprawa już dawno wyjaśniona, niestety, ale od Gamersfirst nie dostanę zwrotu G1C za zakupioną broń, która jest aktualnie bezużyteczna. Napisałem to, by osoby, które miały w przyszłości podobny problem mogły od razu stwierdzić czy jest sens pisania do nich.
Dostawałem ciągle takie same odpowiedzi "Przepraszamy, ale nie możemy zwrócić Ci G1C", tłumacząc na nasz język.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...