Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwszy raz Wow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Pierwszy raz będę grał w wowa,który server będzie dobry ? Pod wzgledem community ktora w razie czego może pomóc ale i innych apektów.

Opublikowano

Z tego co wiem prywatne serwery nie mają zbyt "kolorowego" community.

Z polskich to Sunwell który funkcjonuja na dodatku WotLK...

Ewentualnie z zagranicznych ten wyglada ciekawie https://www.gamer-district.org/

Jesli zaczynasz grac w wowa na poczatek zagadj sobie kilka waznych pytań...

Czego oczekujesz od tej gry i co bawi Cie w mmo ?

Bo wow ma tyle aspektów rozgrywki, ze mozesz bardzo szybko sie zniechecic natłokiem informacji. 

3KIpGJ1.gif

Opublikowano

Z tego co wiem prywatne serwery nie mają zbyt "kolorowego" community.

Z polskich to Sunwell który funkcjonuja na dodatku WotLK...

Ewentualnie z zagranicznych ten wyglada ciekawie https://www.gamer-district.org/

Jesli zaczynasz grac w wowa na poczatek zagadj sobie kilka waznych pytań...

Czego oczekujesz od tej gry i co bawi Cie w mmo ?

Bo wow ma tyle aspektów rozgrywki, ze mozesz bardzo szybko sie zniechecic natłokiem informacji. 

Nie grałem w wiele mmo ale wow ma jaki klimat,cos co przyciaga : Testowalem inne gry ale jakois szybko nudza.

Opublikowano

Bo wiesz prywatne serwery ze wzgledu na to, że tworzone są przez często kilku osobowe teamu mają bugi i nie wszystkie opcje/questy są dostępne, a na globalu wszystko działa elegancko.

3KIpGJ1.gif

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sunwell jest najbardziej nieprzyjaznym serwerem dla nowego gracza, jaki kiedykolwiek widziałem.

Licz się z tym, że większość graczy Ciebie wyśmieje gdy zadasz pytanie oraz generalnie będą traktować jak kogoś gorszego (masz słaby gear-jesteś nikim na tym serwie).

Opublikowano

Grałem na tym serwie od 1lvl to wiem jak jest. Nie trzeba wchodzić do gry nawet, wystarczy zajrzeć na ich forum (najlepiej dział PvP), by dowiedzieć sie z kim będzie się miało do czynienia. I nie straszę, tylko przestrzegam przed wybraniem tego serwera. Po prostu nie lubię patrzeć, jak ludzie popełniają ten sam błąd co ja, bo potem mam wyrzuty sumienia, że ich nie ostrzegłem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...