Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

5.12 Patch Notes!

Sneakysu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie sądzę aby nerf Ashe spowodował spadek jej miejsca w god tier adc. Fajnie, że zbuffowali Brauma bo wydaje mi się, że jest niedoceniany i mało go widzę w okolicach golda (elohell). Cieszę się, że znerfili Gragasa bo jego sustain w dżungli pozwalał mu na naprawdę dużo i dostawałem biegunki gdy ktoś go instalockował w enemy dżungli. Norbert Gierczak mało nim gra, więc myślę, że jest gównianą postacią. Jax kolejny buff, jest już postacią naprawdę mocną ale każdy nim już rzyga po tym jak w sezonie 4 każdy go ograł do granic możliwości (to samo Renekton). Lux, napewno ktoś kto nią lubi grać ucieszy się, ja za nią nie przepadam, są lepsze picki na mida. Co do itemku do dżungli to dziwię się, że Ubisoft nie mógł po prostu dać dwa itemki a nie usuwać ten co dawał 20% cdr, itd. (działał fajnie na Fiddlesticksa). Wreszcie jakieś zmiany w masteriesach, usunięto Runiczne Błogosławieństwo (wreszcie!1), które było najgorszą masterką ze wszystkich a zarazem było pułapką dla tych nieobeznanych z grą. Reszty nie komentuję bo nimi nie gram/nie posiadam. Skiny fajne, najbardziej podoba mi się Lulu, Mundo, aczkolwiek ten zimowy do Lulu i tak lepszy więc kupię tylko Mundo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...