Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pierwsze 10 meczy

wonrupa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie, jestem nowym graczem w CS:GO. Jest to moja pierwsza przygoda z taka typu grą FPS. Pograłem sobie trochę, wbiłem 3 lvl i postanowiłem sobie pograć turniejowe :)

Pierwszy mecz był ok, szczerze mówiąc nie zwróciłem na niego jakiejś uwagi (byłem chyba drugi). Wygraliśmy.

Drugi mecz już mnie zaciekawił, bo strasznie dobrze tam strzelali (zakończyłem 3). Po meczu sprawdziłem rangi i były tam SAME kałachy, tylko kałachy zarówno u mnie i u przeciwnków. Mecz wygraliśmy. Choć strasznie głupio tam się czułem bo nie umiałem strzelać tak jak tamci.

Po tych dwóch wygranych dostałem blokade na 24h. Wróciłem 2 dni później.

Pograłem deathmatcha i postanowiłem pograć turnieja:

A więc wbijam, a tam jakieś szaleństwo, napierdzielają ULTRA dobrze, kolejna rzecz: Śmieją się ze mnie "KTO CI K****A range wbijał pajacu" itp, chcieli wyrzucać z gry (zrobili nawet głosowanie) lecz wytłumaczyłem że jestem NOWY i jest to mój 3 mecz w życiu (turniejowy), sprawdzili ile mam godzin online i zostawili, juz potem sie nawet nie odzywali do mnie. Tabele ofc zamknełem, lecz mecz wygraliśmy (16:7), staty miałem 12/4/18. Najciekawze teraz, ich rangi: 2 kałachy, 1 distingushed master guardian, 1 legendary eagle, u przeciwnkiów: 1 kałach, 2 mastery, 1 legendary eagle. 

Co się tu dzieje? Jak to możliwe że ja tutaj jestem? Strasznie mi się grało (chciałem zmutować chat). Czy ktoś miał podobnie? Czy to się uspokoi? Aż mi się odechciało grać nexta żeby nie dostać ku**w od innych, na szczęście narazie gram z obcokrajowcami. Kolega mi powiedział, że to błąd systemu (kazał mi zrobić screena i zrobiłem ale w paint ukazał się czarny ekran, nast. razem zrobie screena zrzut z gry, klawiszem specjalnie do tego dopisanym przez CS:GO).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...