Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

True Rengo Oneshot

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sztandardowy core build to Ghost blade, hydra i lw. Pozniej pod taki kurweski oneshot sie doklada infinity + np. PD, ja tam wole trinity zamiast PD ( MS + burst ) Buty CD / merkury na high cc

BTW: http://prntscr.com/7kvcrfło te fak

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano
Wiem, że mainujesz Rengara, nie myślałeś nad jednym filmem, w którym pokazał byś nie jeden ale może kilkanaście oneshot'ów?

@Kacki Co do builduów to znalazłem trzy, jednych z najlepszych Rengarów na świecie.

1. Ryan Choi 

3-4 dorany, tiamat, youmuu, last whisper, kończymy hydrę, buty na cdr po doranach lub tiamacie tiamacie, black cleaver, trinity force

2. Dekar (nie polecam, (ryzykowny build)

Zaczynamy z longswordem, sword of occult, tiamat, buty cdr, brutalizer, last whisper, kończymy youmuu, kończymy hydrę, phantom dancer, kolejny phantom dancer za buty, infinity edge za occulta.

3. Mój, którego używam 

start doran, tiamat, buty cdr, brutalizer, last whisper, kończymy youmuu, kończymy hydrę, infinity edge, trinity force.

Opublikowano

@Kacki Oczywiście można go grać ale osobiście zamiast niego wolę jakieś Trinity lub Infinity.

To mówi samo za siebie: probuilds.net/champions/Rengar

Wydaje mi się, że gdyby można było w lolu zbudować 7 itemów to można było jeszcze Black Cleaver'a zbudować. Krótko mówiąc są ważniejsze itemy na Rengara niż BC.

Opublikowano

Wiem, że mainujesz Rengara, nie myślałeś nad jednym filmem, w którym pokazał byś nie jeden ale może kilkanaście oneshot'ów?

@Kacki Co do builduów to znalazłem trzy, jednych z najlepszych Rengarów na świecie.

1. Ryan Choi 
3-4 dorany, tiamat, youmuu, last whisper, kończymy hydrę, buty na cdr po doranach lub tiamacie tiamacie, black cleaver, trinity force

2. Dekar (nie polecam, (ryzykowny build)
Zaczynamy z longswordem, sword of occult, tiamat, buty cdr, brutalizer, last whisper, kończymy youmuu, kończymy hydrę, phantom dancer, kolejny phantom dancer za buty, infinity edge za occulta.

3. Mój, którego używam 
start doran, tiamat, buty cdr, brutalizer, last whisper, kończymy youmuu, kończymy hydrę, infinity edge, trinity force.

Black clever nie jest wedlug mnie na niego oplacalny, chyba, ze grasz w jungli. ( Ja mainuje topa ) Stackowanie doranow juz dawno sie skonczylo, teraz sie stackuje long swordy :D

A twoj build jest bardzo dobry bo sam przez dlugi czas tak gralem, tylko to konczenie butow to bardziej sytuacyjnie wzgledem posiadanego golda i wpierdolu na linii.

///

Pasywka z trinity sie nie stackuje z cleaverem

///

I tak, od paru dni mi sie wszystko nagrywa ( kazdy mecz ) wiec jesli zbiore odpowiednia ilosc materialu zrobie fajny montage. Aktualnie mam problemy z monitorem wiec nie mam jak grac, ale postaram sie go rozwiazac jak najszybciej ._.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Na rengara pod oneshot najlepiej mobilitki(przy full buildzie wymiana butów na trinity)

CD Lepsze bo szybszy ult = wiecej oneshotow + wieksza presja w krzakach, szybsze nabijanie stackow.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Combo na oneshota robi się z ulepszonym E czy ulepszonym Q?­

Q przed skokiem > E w czasie spadania + W w czasie spadania + Hydra = Oneshot

@top

No fajnie typ wyparował, ale imo te skoki to nic nadzwyczajnego, zagrałem Rengarem z 30 razy i w większości jak jestem nafeedowany to udaje mi się też coś takiego zrobić.

Opublikowano

Q przed skokiem > E w czasie spadania + W w czasie spadania + Hydra = Oneshot

@top

No fajnie typ wyparował, ale imo te skoki to nic nadzwyczajnego, zagrałem Rengarem z 30 razy i w większości jak jestem nafeedowany to udaje mi się też coś takiego zrobić.

No tak bo to nie jest nic nadzwyczajnego, najlepszym u Rengara jest gameplay w early/mid co trzeba umiec najlepiej, lecz nie zawsze ludziom sie chce takie rzeczy ogladac a takie oneshoty to jest "WTF"

Combo na oneshota robi się z ulepszonym E czy ulepszonym Q?­

Zalezy na kogo skaczesz, ale jak juz masz core build + infinity to mozesz na spokojnie w adc wjechac, wlaczasz Q przed skokiem i w powietrzu E W 2 ( hydra ) i ostatecznie drugie Q jak jeszcze stoi. Jak wbijasz na taką vayne/kaliste i wiesz, ze nie da rady zoneshotowac z Q to lepiej z E sie wjebac, E w ostatniej chwili puscic + hydre i w, aa q i lezy.

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

@Katatuki ty sie nie chwal ze taki dobry, nie zapomnij ze to przez cb przegralismy rankeda kiedys jak wbiles chyba z 30 fragsow sam robiles pente ale jak padles to przejebalismy :/

No ale widze sie poprawiles, jak diax jest to chyba juz takich bledow nie popelniasz?  <3

Czerwone jest piękne! Kocham <3

Opublikowano

@Katatuki ty sie nie chwal ze taki dobry, nie zapomnij ze to przez cb przegralismy rankeda kiedys jak wbiles chyba z 30 fragsow sam robiles pente ale jak padles to przejebalismy :/

No ale widze sie poprawiles, jak diax jest to chyba juz takich bledow nie popelniasz?  <3

d2 juz bylem rok temu w s4 ;-; Narazie team chall i 9 serii do d1 to najwieksze osiagniecie.

A ty co, comeback to mpcforum? xD

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...