Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki zrobić dobry i opłacalny tryb serwerowy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema robie server i chce byście powiedzieli na czym byście grali skyblock czy frakcje drop z rudy czy z kamienia + stoniarki zapraszam do ankiety i piszcie propozycje

Opublikowano

Siema robie server i chce byście powiedzieli na czym byście grali skyblock czy frakcje drop z rudy czy z kamienia + stoniarki zapraszam do ankiety i piszcie propozycje

Każdy tryb jest opłacalny, tylko musisz go jeszcze profesjonalnie wykonać, autorskie pluginy, dobra maszyna, reklama itp .

Opublikowano

Radził bym ci coś takiego lobby Creative Skyblock pvp Freebuild Minigames Gildie ja mam taki serwer i bardzo dobże się utrzymuję i się opłaca koszty i się zwracają za serwer tylko wiadomo trzeba dobrze sobie dobrać pluginy oraz w szczegulności Administracje.

Opublikowano

Nie ważne na czym, może to być każdy tryb serwera, tylko trzeba umieć go dobrze i z pomysłem zrobić.

Nie masz pomysłu? Popacz co w koło Ciebie się znajduje, połącz to, i to jest właśnie pomysł.

opencraft.pl << { na takim jeszcze nie grałeś }

TDepLbR.gif

Opublikowano

1.Profesjonalnie wykonaj

2.Nie rób serwerów SV+Gildie

Możesz zrobić np. Leciutki SV + Gildie + Questy

To już będzie lepiej.

minecraft.jpg
Opublikowano

Polecam ci te tryby: SkyWars, SurvivalGames, HungerGames, OITC­

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

A  co powiecie na server real-life (średniowieczny) tartak kopalnia targi i tp ?

Opublikowano

No ja bym był na tak, ale oby nie było jakiegoś RPG, te targi to raczej takie nowoczesne, zalążek nowej cywilizacji :)

A jak nie, no to polecam stworzenie freebuilda, działki z dobrą oprawą spawnu jak i parkourami i innymi bajerami.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...