Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bleach,czy powróci?

marcino_1998

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powrót Bleacha jest pewny, ale kiedy to będzie niestety nie wiadomo. Myślę, że prawdopodobną opcją jest sezon letni 2016 roku, ale takie przewidywanie prawdę mówiąc można o kant dupy rozbić. Od 2 lat nic na temat Bleacha się nie pojawiło, samo studio odpowiedzialne za pierwszą serie nie podało nawet przybliżonej daty, kiedy nastąpi kontynuacja. Pozostaje tylko czekać i liczyć, że nastąpi to niebawem.

Opublikowano

Bleach nie powróci. Tak samo jak 99, 9% animu, które się słabo sprzedawały. Za dużo czasu już minęło, żebyście mięli na cokolwiek liczyć. I zresztą bardzo dobrze, bo jest wiele bajek, które przewyższają bliczyka w każdym aspekcie.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Bleach nie powróci. Tak samo jak 99, 9% animu, które się słabo sprzedawały. Za dużo czasu już minęło, żebyście mięli na cokolwiek liczyć. I zresztą bardzo dobrze, bo jest wiele bajek, które przewyższają bliczyka w każdym aspekcie.

Nie sposób się z tobą nie zgodzić. Tylko jest mały problem odnośnie tych "bardzo dobrych bajek" - za szybko się kończą :)

A Bleach jaki był taki był, ale oglądało mi się przyjemnie pomimo faktu, że widziałem (wcześniej) o wiele lepsze tytuły.

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

Jak na razie trwa Manga, ale z tego co wiem producenci anime Bleacha bardziej cisną Hunterxhunter. :)

Opublikowano

Powrót Bleacha jest pewny, ale kiedy to będzie niestety nie wiadomo. Myślę, że prawdopodobną opcją jest sezon letni 2016 roku, ale takie przewidywanie prawdę mówiąc można o kant dupy rozbić. Od 2 lat nic na temat Bleacha się nie pojawiło, samo studio odpowiedzialne za pierwszą serie nie podało nawet przybliżonej daty, kiedy nastąpi kontynuacja. Pozostaje tylko czekać i liczyć, że nastąpi to niebawem.

ską ta pewność, że bleach wróci?

Opublikowano

Jak na razie trwa Manga, ale z tego co wiem producenci anime Bleacha bardziej cisną Hunterxhunter. :)

A wiesz o tym, że producenci Huntera i Bleacha to dwa różne studia oraz to, że Huntera nie robią od prawie roku, to Yoshihiro do leń i się opierdala grając w MMO, zamiast rysować mangę?

106071453484304291456.jpeg

Opublikowano

A wiesz o tym, że producenci Huntera i Bleacha to dwa różne studia oraz to, że Huntera nie robią od prawie roku, to Yoshihiro do leń i się opierdala grając w MMO, zamiast rysować mangę?

hxh nie jest kontynuowane bo twórca nie ma pomysłu xD

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...