Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wyniki egzaminu gimnazjalnego

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.

Wiec odebralem wyniki egzaminu i do tego dostalem świadectwo z podstawówki i wyniki testu z 6 klasy.

Wyniki egzaminu gimnazjalnego dostalem na kartce 5x5 cm xD .

Teraz pytanie bo jak mam dostarczyć wyniki egzaminu do nowej szkoły to oni to doślą dalej? Bo wkońcu wypełnialiśmy do której szkoły idziemy.

I jeszcze jedno jak wy odbieraliście wyniki?

Sorki za tą składnie i błędy ale nie chce mi się poprawiać na polskie znaki.

Opublikowano

Zanosisz je do sekretariatu szkoły. Jak złożyłeś do więcej niż jednej, robisz ksero, o oryginalności którego musi poświadczyć gimnazjum. Tak samo ze świadectwem.

2tiVkFa.png

Shinden jeździ Multiplą

Opublikowano

Ja musiałam wybrać 3 szkoły, więc zrobiłam ksero świadectwa 3x i zaniosłam je do każdej ze szkoły, a żadnych wyników nie dostawałam, bo oni wiedzieli o nich z internetu. :)

Opublikowano

U mnie jest tak, że wypełniasz na stronie podanie, zaznaczasz tam swoje oceny, wyniki z egzaminu i wybierasz 3 szkoły, do których chcesz. Nastepnie niesiesz świadectwo i to podanie do szkoły pierwszego wyboru (do tej, którą ustawiłeś jako pierwszą) i ta szkoła wrzuca to jakby do systemu i inne szkoły, które też sobie wybrałeś widzą to wszystko w tym systemie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...