Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - Konto.

ActiZz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy jeśli odzyskam konto z League of Legends poprzez support, które było kiedyś sprzedane na allegro mogę mieć z tego jakieś konsekwencje? Czy jeśli oddałbym danej osobie pieniądze, to było by wszystko ok?

Opublikowano

Odzyskasz, ale jeśli support dowie się, że było sprzedawane, dostanie ono bana, więc lepiej dogadać się z kupującym.­

Opublikowano

Jeśli gość je straci, będzie chciał odzyskać poprzez support zapewne, więc wszystko wyjdzie na jaw. Nie opłaca się. ;) 

Opublikowano

Nie mam już do niego kontaktu, było sprzedawane dawno temu i nie mam jego danych.

Jeśli gościu czynnie używa konta, nie radzę odzyskiwać go, ponieważ jeśli ma on jakiekolwiek dowody wskazujące na zakup konta, zostanie ono po prostu zbanowane. Jeśli nie używa go możesz napisać, raczej nie będzie się upominał.

­

Opublikowano

A co jeśli odkupie od niego moje konto i napiszę on do supportu, ze zostało skradzione?

Jesli ma dowod, ze konto kiedykolwiek zostalo kupione zostanie po prostu zbanowane.

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Próbuj, nic nie tracisz.

...................\/...................

Opublikowano

Czy jeśli odzyskam konto z League of Legends poprzez support, które było kiedyś sprzedane na allegro mogę mieć z tego jakieś konsekwencje? Czy jeśli oddałbym danej osobie pieniądze, to było by wszystko ok?

Jeśli sprzedałeś komuś konto, a teraz chcesz mu je zabrać to jesteś po prostu śmieciem. Musisz także liczyć się z tym, że jeśli będzie miał na to jakieś dowody, może pójść na policje. 

###########################################

Możesz próbować się z nim dogadać, to już twoja sprawa. Jednak ty możesz mu zapłacić, tzn oddać pieniądze, a on może je odzyskać. Oczywiście jeśli podawałeś mu informacje typu data pierwszego zakupu RP, data stworzenia konta, data kupna pierwszej rzeczy za RP, itd.

Opublikowano

A co jeśli odkupie od niego moje konto i napiszę on do supportu, ze zostało skradzione?

Jeśli od niego odkupisz, to po co masz pisać do supportu? Sam Ci poda passy.

­

Opublikowano

Zagram na nowym, coż... za błędy się płaci :p Jak to napisał kolega wyżej, byłbym chujem i źle bym się z tym czuł.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...