Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto NFSW

Calme

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hej, pewnie wiecie, że gra się już kończy, dokładnie 14 lipca zamykają serwery. xp

no ja mam konto, na którym jest 20k sb i źle byłoby ich nie wykorzystać xp 

saltonakurwiam@o2.pl

RuchamDziwki123 

wiem, że kreatywne xp 

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
A hm moge jezdzic na tym koncie ? :) a ty bys usunoł z forum juz ten wpis:)

jesli sie zgadzasz:) ? podarujesz mi to konto? ja mam klan to bym z nimi na nim pojeżdził:)?

Opublikowano

Sprzedaj :)

Bo ktoś kupi acc do gry którą za parenaście dni wyłączają :v

Opublikowano

Hojne z twej strony, ktoś będzie mógł sobie wykorzystać 20k SB. Jednak gra spadła na psy i wiedziałam, że prędzej czy później wyłączą ją. xD

Opublikowano

Tyle Pieniędzy W Błoto np jak ktoś w it walił .... (W Grze Sami Hakerzy Byli , Zero zainteresowania Ea , Gra Trochę jak GameFail taki kierunek ...)

Szkoda Szkoda .

Ale Fajny Pomysł z tym rzuceniem na forum xD­

Like it +

Opublikowano

Tyle Pieniędzy W Błoto np jak ktoś w it walił .... (W Grze Sami Hakerzy Byli , Zero zainteresowania Ea , Gra Trochę jak GameFail taki kierunek ...)

Szkoda Szkoda .

Ale Fajny Pomysł z tym rzuceniem na forum xD­

Najłatwiej tak mówić :P Jak ktoś grał to wie, że przez ostatnie miesiące EA położyła większy nacisk na cheaterów (do tego stopnia, że spotkanie oszusta w wyścigu PvP było bardzo rzadko spotykanym zjawiskiem). Organizowali też wyzwania dla społeczności i (pewnie dla ostatniego "łupu") wyprzedaże.

Gra miała wielki potencjał, ale widocznie nie opłacało im się (lub się nie chciało) kontynuować projektu.

HB5fLf7.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...