Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

GTA V - problem z 7 misją

batoncmg2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem w siódmej misji głównej (The Long Stretch(Długaśna odsiadka), otóż w pewnym momencie(przed ostatnim dużym pomieszczeniem zakładu) gra się "zacina", przestaje też grać ta muzyka do misji, mogę chodzić postacią strzelać z broni (tylko z tej której używałem wcześniej), a reszta postaci stoi w miejscu i tylko niektórzy wrogowie wyjdą normalnie i zabijam ich. Gdy patrzę przez okna w tym budynku to widać że gdzieniegdzie zniknęły tekstury... widać pustkę. Kiedy chciałem wyłączyć grę po wcisnieciu ESC menu się także ścina, widać tylko kręcący się ten okrąg wczytywania :D Po tym wszystkim nie mogę nic zrobić(ALT+F4, ALT+CTRL+DELETE, itd.), muszę zrestartować kompa...
Czy to może być wina aktualizacji niedawno wprowadzonej czy może czegoś innego ? dodam że tylko w tym momencie i w tej misji się tak dzieje... :/

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...