Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wezwanie na testy sprawnościowe

Omek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, czy może ktoś z was ma w rodzinie wojskowego, który wiedziałby ile czasu trzeba czekać w celu uzyskania powołania na testy sprawnościowe do jednostki desantowo-szturmowej pododdziałów bojowych? Daje z miejsca 200 lajków, pozdrawiam 

9368_gold.png

Opublikowano

Wiesz, że jest to zależne?

To jakbyś się pytał na forum w ile czasu dostaniesz skierowanie do hiruga - w jednym mieście 1 msc, a w drugim 1 tydzień lel xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

Pisałam do  Wujka, który był w wojsku 4 lata w grupie naziemnej(Czy jak to się tam zwie;p) i napisał mi takie coś.

Przekaż swojemu znajomemu, że to też czasami zależy, ale głównie egzamin wstępny z wychowania fizycznego dla kandydatów, przeprowadza się wg wymogów określonych w Rozkazie nr 955/Szkol. /P7 Szefa Sztabu Generalnego WP z dnia 08 grudnia 2008r. w sprawie przeprowadzania sprawdzianu kwalifikacyjnego sprawności fizycznej kandydatów na stanowiska.

Pisał, że ćwiczenia są zależne od danych wymogów, w sensie : Bieganie, drążki itp. Nie wiem jak ty to zrozumiesz, ale raczej jest tak, że cię o tym poinformują. ;)

Opublikowano

­Różnie to jest z dostaniem tego wezwania ale spokojnie dostaniesz je wtedy kiedy trzeba. Dwóch ziomków z byłej klasy składało papiery na Wrocław w tym samym czasie a wezwanie na sprawnościówkę dostali w różnych terminach :)

egq3SFm.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...