Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diamond 2 SoloQ Stream Rengo main ATM

Katatuki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Yo, jestem Katatuki w grze znany jako Rengotuki. Po spadku do d2 mialem 7 serii do d1 niestety wiadomo jak sie potoczylo.  ^_^

Mozna mnie nazwac One Trick Pony Rengo, glownie samym kotem wbilem challengera 3v3 i 5v5.

Stream przez cale wakacje codziennie i w miare mozliwosci po wakacjach w godzinach popoludniowych

Serdecznie zapraszam, jest to moj pierwszy stream i narazie ogarniam te funkcje wszystkie :-; Bede zmieniac nazwe tematu w razie grania roznych gier ( 3v3, odbijanie challa, rankedy soloq rengo only / duoq / teamowki ) 

http://www.twitch.tv/katatuki

20:00 2015 06 23 - Teraz zaczynamy druga runde turnieju Fechallenge, powinno byc izi, gorzej bylo z pierwsza gra. /// Win

21:30 2015 06 23 - Lece soloq, obym w koncu odbil D1.

22:00 2015 06 23 - Stream off, do jutra :_;

2015 06 27 - Do dzisiaj naprawialem komputer, mam nadzieje, ze juz nie bede miec takich problemow.  Stream ON - 3v3 back to Chall ^^

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

Opublikowano

Dzis o 17 stream z turnieju 3v3. Streamuje ale bardziej spontanicznie i dla siebie. Nie oczekuje widowni :P

Albicoolvod->Katatuki

Opublikowano

Dzis o 17 stream z turnieju 3v3. Streamuje ale bardziej spontanicznie i dla siebie. Nie oczekuje widowni :P

Daj znać, gdy stream będzie on, chętnie obejrzę :D

Opublikowano

@Katatuki nie oczekujesz widowni a mimo to reklamujesz sie w tym dziale L 8S  L

Zeby ludzie ktorzy mnie kojarza mogli zobaczyc plejsy, hehe.

Albicoolvod->Katatuki

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Chyba jo, wakacje over, postrimowalem dla kumpli,  to raczej bylo dla zabawy - dla mnie. 

Albicoolvod->Katatuki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...