Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Grand Chase KR

dabingdlanowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1. Jest to dział Elsworda, więc nie pisz tu o GC.

2. Skąd mamy wiedzieć? ._. idź zapytaj się Koreańczyków.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Opublikowano

Grand chase o ile coś wiem to pochodzi od KOG, a ostatnio zamkneli serwer, więc może całkowicie. Z tego co też wiem to czytałem o jakieś petycji do KOG, by przekazali/sprzedali Grand Chase innej firmie, lecz jak postępy itd. to niewiem.

175391455323056340908.png

Opublikowano

A od czego masz dział zatytułowany "Inne Gry MMO"? Tam się pisze o grach, które nie mają swojego działu. Poza tym powiedz mi skąd my Polacy mamy wiedzieć co się dzieje na KR? Żeby wiedzieć co się dzieje na KR musisz spytać się Koreańczyka... ew. jeśli znasz jakiegoś polaka mieszkającego w Korei.

Pomijając iż GC nie jest poprzednikiem Elsa... to są dwie różne gry. Elsword tylko w mniejszym, bądź większym stopniu inspirował się GC. Mówić, że GC to poprzednik Elsa to jak mówić, że no nw Dragon Ball Z był poprzednikiem Dragon Ball GT... jedno nie jest kontynuacją drugiego, ale to jedno inspirowało się się tym drugim.

1461820_551788328241435_517423891_n-272x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...