Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Net-Speak problem

VetixGames

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem co nie którzy mają po 4 - 8 pakietów i 90+ pingu (w tym ja) a inni 8-30 pingu i 0 pakietów.
Problem zaczął się dzień po kupieniu serwera w net-speaku...
Wcześniej używaliśmy VPS'a i nie było problemów tego typu.

Do innych hostów mamy po 30 - 40 pingu.

;-) ;-)

Opublikowano

Witam. Mam problem co nie którzy mają po 4 - 8 pakietów i 90+ pingu (w tym ja) a inni 8-30 pingu i 0 pakietów.

Problem zaczął się dzień po kupieniu serwera w net-speaku...

Wcześniej używaliśmy VPS'a i nie było problemów tego typu.

Do innych hostów mamy po 30 - 40 pingu.

Pakiety jak i ping na serwerach Net-Speak są troszkę oszukane, ponieważ to poprzez ich filtry właśnie czasami możesz mieć takie pakiety, nie sugeruj się nimi! jeżeli nie sprawia ci to jakichkolwiek problemów podczas rozmów to po prostu to zignoruj. 

Natomiast jeżeli naprawdę występuje problem i nie da się rozmawiać, proponuje ci napisać na support net-speak'a i tam to wyjaśnić. Tylko oni mogą ci w jakikolwiek sposób pomóc z twoim problemem.

Opublikowano

Urywa mi głos mówiącego i słyszę to często. A jak już sprawdzam pakiety są na poziomie 8%
Teraz o 10:48 mam pakiety 0.50% - 0.07 i jest okej, znów o 18 będę miał 5-8%
Popytałem się użytkowników o ich dostawce internetu i problem występuje tylko w orange (w tym u mnie, neostrada).

;-) ;-)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...