Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z FPSami.

AjDontKnoł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, witam, mam pewien problem dotyczący fps'ów. Otóż przed turniejowym grałem na społecznościach i deathmatcha na rozgrzewke. Gdy przyszedł czas na turniejowy zaczęło mi lagować. Deathmatcha, i społeczności nie lagowało, dziwne jest to że więcej osób jest na serwerach deatmatch/społeczności ponad 15 a na turniejowym 10 a mi ścina. Wie ktoś czym może być to spowodowane? Czy może serwer (turniejowy) był zlagowany czy coś ? 

Opublikowano

procesor: Intel® Core i3-3110m CPU @ 2.40 GHz RAM: 6,00 GB dostępne 5,89GB system 64 bitowy, procesor x64 Jest to laptop i fps na najmniejszych ustawieniach wyciągałem do 100 czasami (ale rzadko) skakało do 200 

Laptop jest włączony od 13 i temperatura procka ma 53 stopnie. 

Opublikowano

Chodzi o predkosc lacza ale ping masz dobry wiec tu wszystko gra problemem jest zintegrowana karta mam ostateczne pytanie ile twoj laptop ma cali ? Tak to jest wazne gdyz karta graficzna w laptopach zachowuje sie inaczej i tym wiecej masz cali tym lepszej karty potrzebujesz (nie bede tego dokladnie tlumaczyl bo bym troche sie rozpisal :D )

Kiedy ostatnio wymieniales paste termogrzewczą ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...