Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Po zrestartowaniu ustawień nie mogę się połączyć z routerem

BodySoul

Pytanie

Opublikowano

Witam. Dzisiaj zresetowałem ustawienia routera i teraz nie mogę się połończyć z Internetem w kompurerze. Internet to mam Neostrade z Orange. Jakieś pomysły? Za pomoc daje limit like :)

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Następny mądrala.  

Router to musi skonfigurować do podłączenia wpisując identyfikator i hasło użytkownika , inaczej to może się pobawić w mruganie światełkami na routerze i cieszyć tylko brakiem dostępu do internetu 

Mózg to nie mydło; nie ubędzie Ci go, gdy go użyjesz.

Opublikowano

Chyba normalne jak go zresetujesz to musisz ustawić od nowa wszystko co było wcześniej. 

Opublikowano

To był reset ustawień fabrycznych więc takie łatwe to nie jest. Mam szybką instalację i zaawansowaną instalację, ale nie wiem jak tam pousrawiać, żeby mi znów połończyło z Internetem.

Opublikowano

Powinneś wpisać w przeglądarce 192.168.1.1 i tam Login: admin haslo: admin i powinneś ustawić ;)

GRACZ METIN2

GRACZ GTA:SA [MTA]

Opublikowano

To po co grzebałeś skoro potem ustawić nie potrafisz ?

Jak nie działa automatyczna konfiguracja to tylko ktoś kto ma pojęcie jak był ustawiony albo przynajmniej ma pojęcie jak ustawić na podstawie papierów co były z umową.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...