Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z stworzeniem postaci

Masterxxl123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio porozglądałem się w "internetach" za jakimś ciekawym RPG i wpadło mi w oko "Skyrim", więc kupiłem grę i zainstalowałem bez problemowo, lecz problem pojawił się gdy tworzyłem swoją postać. Pisało abym kliknął R aby zatwierdzić i nazwać swoją postać, a potem wyskakuje czy aby na pewno chce aby moja postać tak wyglądała (w skrócie...) i mam dwie opcje "OK" lub "ANULUJ". Oczywiście klikam " OK", ale właśnie nie mogę czytałem, że czasem trzeba klikać gdzies obok lub zmieniać kontroler i inne ale nic nie pomaga :/ Może ktoś z Was wie jak mi pomóc?

Opublikowano

Gra została kupiona na PC czy konsole? Próbowałeś zrobić to samo drugi raz? Możliwe ze jest to jednorazowy błąd.­

Opublikowano

Przykro mi, niewielka część graczy to ma i nie znany jest sposób naprawy. Polecam reinstall, czyszczenie CCleanerem itd, ale najpierw to http://www.nexusmods.com/skyrim/mods/368/?

Podobno niektórym pomaga.

Jak nie zadziała to jeszcze się nie poddawaj, może coś wymyślę. 

Edit

Inni mówią że może to być problem uszkodzonych plików, ale weryfikacja plików gry nie zawsze pomaga. Należy wyłączyć steam cloud dla Skyrima, i zrobić reinstalla, aby wszystko pobrało się na czysto. 

Edit

Podobno po prostu wystarczy sprawdzić spójność plików, a ta pewna część graczy to piraci. Zobaczymy. 

Opublikowano

Gra na PC, tak kilkanaście razy dochodziłem do tego momentu i nie mogłem kliknąć " OK", robilem tez kilka reintall-i ale nie pomogły.

Weryfikacja plików nie pomogła, ten plik który mi podałeś też niestety nie :/ To z wyłączaniem Steam Cloud dla Skyrima też już robiłem i nadal to samo.

Nie wiem może znacie jakieś crack fixy czy coś innego aby ta gra tylko działała bo bardzo się na nią napaliłem a tu o ....

Dziękuję za tak szybką reakcje

Opublikowano

Czyli jesteś nieszczęśnikiem któremu nic nie pomaga. Jeszcze czegoś będę szukał, a jak nic nie zadziała a na grze Ci zależy to chyba format. 

Opublikowano

Uwaga, to podobno działa:

Znajdź sobie plik .iso skyrim, czyli niewykluczone że torrenty pójdą w ruch (nie namawiam do piractwa, bez tego się prawdopodobnie nie obejdzie). Odpalasz to i pliki atimgpud.dll, blinkw32.dll, skyrimlauncher.exe, oraz TESV.exe wrzucasz do foldery skyrim (tam gdzie masz pliki .exe). Jednej osobistości to pomogło. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...