Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Działający mobberhack/wh/auto pickup Santeria.com.pl

Rekreative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, ma ktoś może jakiegoś działającego mobbera / wh / auto pickup'a na wybrane itemy na serwer Santeria.com.pl?

Tylko błagam nie wklejajcie mi tego shitu od _Homixa ;)

Opublikowano

Siemanko, ma ktoś może jakiegoś działającego mobbera / wh / auto pickup'a na wybrane itemy na serwer Santeria.com.pl?

Tylko błagam nie wklejajcie mi tego s**tu od _Homixa ;)

Co ty masz do moich cheatów? Nie chcesz, nie pobieraj(WYPIERDALAJ), ale nie musisz mówić, że to s h i t.

Powodzenia w znalezieniu innych.

Opublikowano

Co ty masz do moich cheatów? Nie chcesz, nie pobieraj(WYPIERDALAJ), ale nie musisz mówić, że to s h i t.

Powodzenia w znalezieniu innych.

Bo to jest s-h-i-t jakich mało, dajesz do pobrania jakieś gówno, które albo w 30% działa, albo w ogóle, tyle ^^ Ahh ten rage, aż dam Ci lajka  <3

Opublikowano

wh i nok jest bardzo proste do zrobienia, wystarczy ze dany serwer korzysta ze standardowej sciezki ymira. wtedy wklejasz na dysk D. ymira w folderach pc i pc2 ustawiasz sobie dmg, wh, nok. PROSTE !... a jak nie chcesz to wypakuj sobie plik pc i pc2 zmien odpowiednie parametry i spakuj spowrotem pliki.

Opublikowano

Bo to jest s-h-i-t jakich mało, dajesz do pobrania jakieś gówno, które albo w 30% działa, albo w ogóle, tyle ^^ Ahh ten rage, aż dam Ci lajka  <3

Jesteś nikim, więc nie wiem, próbujesz zabłysnąć? :D hahaha xD

Nie chcesz nie pobieraj, no i wypierdalaj :) 

Opublikowano

Jesteś nikim, więc nie wiem, próbujesz zabłysnąć? :D hahaha xD

Nie chcesz nie pobieraj, no i wypierdalaj :)

A Ty kim jesteś pajacu? Takim samym gównem jak Twoje programy  xD Z resztą, z gównem nie będę dyskutował "wypierdalaj" plebsie :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...