Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zmienici mundur

M4A1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jezeli grasz coverem to moze zmieniac ubrania.Wystarczy ze zabijesz przeciwnika podejdziesz do jego zwlok i przytrzymasz f (f-przy domyslnych ustawieniach xD)

Opublikowano
Jezeli grasz coverem to moze zmieniac ubrania.Wystarczy ze zabijesz przeciwnika podejdziesz do jego zwlok i przytrzymasz f (f-przy domyslnych ustawieniach xD)

tylko pamiętaj ze bron ma aliantów bodź axis !

najlepiej zabrać struj covera

SILKROAD online jest grą dla botów

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

WYFARMIONE 1,351,000/1,000,000 SP

Opublikowano

Dodam że warto zabrać pistolet i z nim chodzić .... a poza tym w takich trzeba strzelić. Kolo zmienia mundur jak w kogoś strzeli na oczach w tym przypadku axis'ów ....

Opublikowano
Dodam że warto zabrać pistolet i z nim chodzić .... a poza tym w takich trzeba strzelić. Kolo zmienia mundur jak w kogoś strzeli na oczach w tym przypadku axis'ów ....

racja ale ja do takich z pistoletami co chodzą strzelam xD

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

Latwo sie rozpozna coverta przeprabengo za medyka,bo przeciez med nie chodzi z np. stenem.A i jeszcze jak bedziesz przebrany i bedziesz sie strzelal z przeciwnikeim to Ci zniknie przebranie .

Opublikowano

ale dlatego trzeba a raczej najlepiej

a do przeciwników sie strzela jak są sami lub z zaskoczenia

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

najlepiej z noza przynajmiej sie nietraci przebrania

Homo sum; humani nil a me alienum puto. - Człowiekiem jestem; nic co ludzkie nie jest mi obce.

Opublikowano

z noza to tylko od tylu masz instant killa a z przodu koles cie wykrywa

budynsz1.jpg

Jesli macie problem piszcie na GG 1252128

Ogladamlogobleach2tx8.jpgWszystkie juz widzialem

Opublikowano

zabij kogoś z noża jak wszyscy patrzą i jak ktoś z nożem to zawsze sprawdzają

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

no raczej ale jak sie większość bierze snajperkę te wolniejszą nawet dobra jest tylko szkoda ze tak wolno atakuje

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano
Ja osobisicie preferuje snajperke moze wolna le mocna

ja dwa rodzaje ta szybka mniej celna albo wolna i celna

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

Opublikowano

Bardzo przepraszam za górnika ale wniosę coś do tematu.

W modzie No Quarter jest u aliantów BAR - dobry karabin 20 naboi w broni.

Myślisz słaby?Zrobiłem tym double kill ;] A jak? Można go rozstawić ... grasz kuwetom kryjesz się ... on idą a ty pac serie w hedziorki i teraz tak:

Przebierasz się i niszczysz zwłoki! Granat - paczka bo kolo co mu gacie zabrałeś to on tak będzie leżał!

Zmieniasz pozycje i ;] A jeżeli wcześniej grałeś jako medic na chyba 8 lvl ( na nq jest ih 9 a są servery na 25 ) masz poison nedle i się różni od tej na Jay Modzie bo od tej nie ma antidotum .... albo jest na 10 up .... kolo pada frag idzie jak wtedy dostanie w żyłę wstaje i nie jest zakażony i ma spawn shielda ale że on nie niweluje obrażenia cyk mu poiosnka raz 2 ;] i spierdalaj na adrenalinie. Tak szczerze to raz kuwetom w taki sposób nabiłem sobie " HAVOC "

Opublikowano
W modzie No Quarter jest u aliantów BAR - dobry karabin 20 naboi w broni.

Myślisz słaby?Zrobiłem tym double kill ;] A jak? Można go rozstawić ... grasz kuwetom kryjesz się ... on idą a ty pac serie w hedziorki i teraz tak:

Przebierasz się i niszczysz zwłoki! Granat - paczka bo kolo co mu gacie zabrałeś to on tak będzie leżał!

osobiście wole jak są te snajpy tylko ja walczyłem z medykami ta wolna jak im sie nudziło i nawet ginęli

silkroad sprzyja boterom

Santetsu.png

• Dodaj nową pozycję...