Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki sklep kupić dla serwera? ControlCraft.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, poszukuje sklepu minecraft na stronie www. Niestety nie znalazłem takiego, który będzie mi odpowiadał.

Zalezy mi na sklepie, ktory jest bardzo funkcjonalny (vounchery, lista ostatnich zakupów, wiele metod płatności, pomoc techniczna, coś na wzor controlcraft.)

Myślałem, zeby wydać na taki do 70 zł. (Paypal)
Nie chce, aby sklep posiadał ograniczenia w serwerach.
Myślałem nad controlcraft by skryptuj, jednak przeczytałem duzo negatywnych opini (wiekszosc byla stara, wiec ciagle sie zastanawiam)

Polecicie mi cos? Moga byc zagraniczne (byle by sprawdzone, z mozliwoscia wgrania plikow na wlasny serwer)

Opublikowano

­BuyCraft jest najlepszy, zagraniczny, ale nie ma możliwości wgrania plików na swój serwer (z tego co mi wiadomo).

Jednym z najpopularniejszych sklepów w Polsce jest ControlCraft, wiele serwerów z niego korzysta, więc myślę, że jest wart swojej ceny.

sygnatura.png

Opublikowano

Lubie pobawić się w kodzie, ewentualnie coś dopisać.

Buycraft nie da mi takiej możliwości i wymaga opłacania co miesiąc.

Controlcraft miał dużo negatywnych opini oraz ostrzeżeń w internecie (Ale większość była starsza niż rok/dwa)

Widze, że jest rozbudowany i spełnia wszystkie moje wymagania, jednak poczekam na opinie innych.

Opublikowano

Możesz wybrać ControlCraft'a, jakoś działa, czasami nie wykonuje komend, nie polecam, ale w takiej cenie innego sklepu nie znam. 

Mogę ci go oddać (PW), zmiana domeny (licencja jest przypisana do domeny) kosztuje 10 zł.

4L0M4l0.png

Opublikowano

Ok, widzę, że nie znajde nic dobrego w tej cenie.

Aktualnie za sklep mogę zapłacić 200zł.

Co do kukubaczek wiem, że nie jest on profesjonalistą, a tylko na takich usługach mi zależy. (Bezpieczenstwo)

Opublikowano

Ok, widzę, że nie znajde nic dobrego w tej cenie.

Aktualnie za sklep mogę zapłacić 200zł.

Co do kukubaczek wiem, że nie jest on profesjonalistą, a tylko na takich usługach mi zależy. (Bezpieczenstwo)

@Anastair polecam Ci tego gościa, zna sie na rzeczy i wszystko działa wyśmienicie.

http://www.mpcforum.pl/topic/1410042-itemshop-minecraft-neustore/

Opublikowano

Niestety, ale nie wiem czego sie spodziewać jeśli nie działa demo sklepu.

Demo nie działa, bo dawno nie aktualizował tematu, napisz do niego na pw

minecraft.jpg
Opublikowano

Nie polecam, 0 profesjonalizmu i poszanowania, zajmuje tylko cenny czas.

Dziecinko, nawet go nie znasz, wiec nie masz głosu co do wypowiadania się na jego temat ... 

A czy mógłbym otrzymać uzasadnione wypowiedzi?

@HAMMERxPL

@TheMajster

@Anastair

Napisz do niego na pw, na pewno Ci udostępni demo i sobie zobaczysz.

Opublikowano

Języki webmasterskie znam.

Narazie sie wstrzymam od pisania pw, ale napisałem w temacie.

Nie chce darmowych sklepow.

Opublikowano

Dziecinko, nawet go nie znasz, wiec nie masz głosu co do wypowiadania się na jego temat ... 

@Anastair

Napisz do niego na pw, na pewno Ci udostępni demo i sobie zobaczysz.

Znam, chciałem stronę, przez 2 tygodnie nic nie zrobił, po czym w jeden dzień zrobił jakieś gówno, więc powiedziałem co o nim myślę i dałem sobie spokój.

"Dziecinko"?

Pod żadnym pozorem nie bierz stron od tego użytkownika, na PW mogę ci polecić kogoś, od kogo ja biorę sklep.

4L0M4l0.png

Opublikowano

@Anastair

Jezyki niby znasz a nie potrafisz sobie sklepu napisac :0

To ja myslalem ze malo umiem bo po kilku lekcjach w necie sam potrafie juz taki sklep zrobic wraz ze strona www. Co z tego jak sie teraz nie oplaca serwerow tworzyc. Milego wydawania 200 zl.

Uwaszaj bo xfast ci haksnie tfuj itemszop

Beka full

@martiner32

Czy ty kiedys widziales dobry itemshop ktory jest napisany w html i css? Ja nie i takiego nie ma bo skrypt musi byc aby wykonac zapytanie poprzez api klienta do profit sms czy tez innych zlodzieji.Ten itemshop ktory komentujesz jest wraz ze strona serwera. Taka ukryta krypto reklama serwerowni pana ktory to wrzucil.Z tamtad tylko trzeba wyciagnac kod php i przerobic pod swoje upodobanie.

Wat wat wat ludzie nie kupujcie czegos czego sami mozecie sie nauczyc za darmo.

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

@Anastair

Jezyki niby znasz a nie potrafisz sobie sklepu napisac :0

To ja myslalem ze malo umiem bo po kilku lekcjach w necie sam potrafie juz taki sklep zrobic wraz ze strona www. Co z tego jak sie teraz nie oplaca serwerow tworzyc. Milego wydawania 200 zl.

Uwaszaj bo xfast ci haksnie tfuj itemszop

Beka full

@martiner32

Czy ty kiedys widziales dobry itemshop ktory jest napisany w html i css? Ja nie i takiego nie ma bo skrypt musi byc aby wykonac zapytanie poprzez api klienta do profit sms czy tez innych zlodzieji.Ten itemshop ktory komentujesz jest wraz ze strona serwera. Taka ukryta krypto reklama serwerowni pana ktory to wrzucil.Z tamtad tylko trzeba wyciagnac kod php i przerobic pod swoje upodobanie.

Wat wat wat ludzie nie kupujcie czegos czego sami mozecie sie nauczyc za darmo.

Niestety, ale nic nie wniosłeś do tematu.

Do czego użyje sklepu jest moim interesem (A może powstać coś co nie powstało od 5 lat)

Chętnie moge podzielić sie swoimi projektami (M. in. autorski cms pod strone o tematyce cs), a skrypty potrzebuje na drugi dzień.

Tak więc, umiejętności to jedna a czas to drugie.

Te zdanie, które napisałeś na poziomie 8 latka miało mnie zdenerwować, bo niezrozumiałem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...