Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z aktualizacją oprogramowania po usunięciu roota. LG L90 405n

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Parę miesięcy temu zrobiłem sobie root mojego lg l90 405n. Nie grzebalem w nim zbytnio, usunąłem jedynie parę aplikacji producenta itp. Wczoraj zobaczyłem, że jest dostępna jakaś aktualizacja, która okazała się być androidem lolipop. Od razu ją pobrałem, podczas instalowania tej akt. Na ekranie pojawił się mały, czarny kwadracik z jakimś errorem, a następnie komunikat, że aktualizacja nie jest dostępna dla urządzenia na którym uzyskano prawa super użytkownika itp. Zrobiłem wiec unroot w aplikacji supersu, którą miałem od początku roota. I dalej to samo. Przywróciłem ustawienia fabryczne, dalej to samo. Nie znam się na tym, a bardzo zależy mi na pobraniu tego lolipop. Da się to jakoś rozwiązać?

Opublikowano

Parę miesięcy temu zrobiłem sobie root mojego lg l90 405n. Nie grzebalem w nim zbytnio, usunąłem jedynie parę aplikacji producenta itp. Wczoraj zobaczyłem, że jest dostępna jakaś aktualizacja, która okazała się być androidem lolipop. Od razu ją pobrałem, podczas instalowania tej akt. Na ekranie pojawił się mały, czarny kwadracik z jakimś errorem, a następnie komunikat, że aktualizacja nie jest dostępna dla urządzenia na którym uzyskano prawa super użytkownika itp. Zrobiłem wiec unroot w aplikacji supersu, którą miałem od początku roota. I dalej to samo. Przywróciłem ustawienia fabryczne, dalej to samo. Nie znam się na tym, a bardzo zależy mi na pobraniu tego lolipop. Da się to jakoś rozwiązać?

Flaszuj plik .kdz z aktualizacją. (Przed tym procesem skopiuj sobie pamiec telefonu na kompa)

Masz pełno tutoriali na googlach.

#teams4bal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...