Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

League of Legends - ile będe mieć FPS ?

Cisbar1981

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile będe mieć FPS w Lolu i na jakich detach będe mógł grać np średnich , niskich , wysokich mój sprzęt lapka :

Procesor : Inter® Core i5 2410M @ 2.30GHz

Karta graficzna : Nividia GeForce 315M

Ram ; 4GB

Typ systemu : windows7

Opublikowano

Dziecko, spokojnie. Karta graficzna najwyższych lotów to nie jest, ale grać na niej zagrasz. Tylko nie szalej z ustawieniami, bo przedobrzysz. Nvidia GeForce 315M.. I twój kolega ma kartę graficzną, ale prawdopodobnie zintegrowaną lub coś, bo karta graficzna przekazuje dane 0/1 na monitor, gdzie monitor przestawia to na wyświetlany obraz. Nie zależnie, co to za maszyna (komputer stacjonarny, laptop etc.). Wnioskując, po twoim zachowaniu, masz jakieś 11 lat i będziesz kolejnym flamer'em w community, ale niech wam będzie..

I lekcja dla każdego, kto to przeczyta: CENA =/= WYDAJNOŚĆ

Opublikowano

Dziecko, spokojnie. Karta graficzna najwyższych lotów to nie jest, ale grać na niej zagrasz. Tylko nie szalej z ustawieniami, bo przedobrzysz. Nvidia GeForce 315M.. I twój kolega ma kartę graficzną, ale prawdopodobnie zintegrowaną lub coś, bo karta graficzna przekazuje dane 0/1 na monitor, gdzie monitor przestawia to na wyświetlany obraz. Nie zależnie, co to za maszyna (komputer stacjonarny, laptop etc.). Wnioskując, po twoim zachowaniu, masz jakieś 11 lat i będziesz kolejnym flamer'em w community, ale niech wam będzie..

I lekcja dla każdego, kto to przeczyta: CENA =/= WYDAJNOŚĆ

kosztował 3tyś ? ;o

Pograć pograsz , ale szału nie będzie.

Sorry za to ale no weście karta graficzna najważniejsza no ogar reszta nie ważna co ? Mój laptop kosztował 3000 tysiące serio i jest naprawde dobry więc po czym to sądzicie że będe grać na niskich detach po niczym tylko cały czas do tej karty sie czepiacie ona nie jest najważniejsza w tym wszystkim skoro w cs go mam 99 FPS to w innych grach też powinno być podobnie i pozdro dla tych którzy teraz piszą a jak potrzebowałem pomocy to ich nie bylo dzięki wielkie ..

PS : Nie mam 11 lat tylko 14 tylko już mnie zaczyna wkurzać takiego typu zachowanie ze strony waszej pozdro koledzy ...

Zaraz wszyscy wyjdą .. dorośli yhym juz widze 

A tak pozamarginesem CENA=/=WYDAJNOŚĆ tak kup sobie taniego komputera z silnym procesorem , skoro kupują drogiego laptopa i sprawdzonego gdyz mam takiego kolege który potrafi dużo zrobić na kompie i zna się na tym i powiedział że mam bardzo dobrego laptopa wszędzie tak mówią :) Rozumie duża cenna nie musi być najlepszy laptop ale ja mam akurat sprawdzonego laptopa  ... I tak tego nie zrozumiecie bo Wy jesteście tylko wtedy jak jest coś ciekawego ... Teraz wyskoczyli najmądrzejsi oni się znają a pewnie nie potrafią ustawić jasności na ekranie . Więc nastepnym razem nie oczernajcie człowieka tylko im pomagajcie ;-)

Opublikowano

Ten laptop kosztował 3000 tysiaki i ty mi móiwsz takie cos ..

Kto Ciebie tak zrobił?

Ja 2lata temu dostałem laptopa i7, 16 ramu, gtx 660 za 3.5k... (owszem, laptop nie jest w stanie wykorzystać tego procka jak i ilości ram, ale porównując ten z Twoim i cenowo, to ktoś ładnie Ciebie w butelkę nabił).

Karta graficzna jest równie ważna jak procesor, ram, dysk (tak, jak mamy uwalony dysk, to fpsy też będą leżały, bo wolno będzie odczytywał dane).

60fps na niskich ew. średnich powinieneś mieć.

League of Legends

Opublikowano

Kto Ciebie tak zrobił?

Ja 2lata temu dostałem laptopa i7, 16 ramu, gtx 660 za 3.5k... (owszem, laptop nie jest w stanie wykorzystać tego procka jak i ilości ram, ale porównując ten z Twoim i cenowo, to ktoś ładnie Ciebie w butelkę nabił).

Karta graficzna jest równie ważna jak procesor, ram, dysk (tak, jak mamy uwalony dysk, to fpsy też będą leżały, bo wolno będzie odczytywał dane).

60fps na niskich ew. średnich powinieneś mieć.

Dziękuje że mi pomogłeś nie to co inni ..

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...