Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Fuzja] Sztywny Roman'tyk

SztywnyRoman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

A więc tak krótko zwięźle i na temat. Mamy 1024 sloty licencjia AAL. Stoimy już dosyć długo tylko po prostu potrzebujemy ludzi. Siedzi u nas tak średnio 130 osób wieczorami 150 i wiecej. Więcej informacji na PW lub na gg 40262819.

Zapraszam i pozdrawiam Sztywny Roman'tyk

Opublikowano

Hahahha. 

[EDIT]:ze względu na nasz kraj i wysoki procent osób, które nie potrafią czytać ...

Skoro jest napisane, że potrzebują ludzi to logiczne, że poszukują kogoś do nich a nie, że oni chcą przejść. Najpierw zastosuj coś do swojej osoby by zmniejszyć ten Twój "procent osób, które nie potrafią czytać" a potem zacznij pisać posty.. 

@topic

Polecam wszystko jak najbardziej OK.

Opublikowano

Hahahha. 

Skoro jest napisane, że potrzebują ludzi to logiczne, że poszukują kogoś do nich a nie, że oni chcą przejść. Najpierw zastosuj coś do swojej osoby by zmniejszyć ten Twój "procent osób, które nie potrafią czytać" a potem zacznij pisać posty.. 

@topic

Polecam wszystko jak najbardziej OK.

A kim Ty jesteś żeby się udzielać nie pod swoim tematem? :) przykładowo, może akurat powstałaby fuzja z dwóch teamspeak'ów w jeden. Jesteś właśnie takim przykładem osoby, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem :)

Opublikowano

A kim Ty jesteś żeby się udzielać nie pod swoim tematem? :) przykładowo, może akurat powstałaby fuzja z dwóch teamspeak'ów w jeden. Jesteś właśnie takim przykładem osoby, która nie potrafi czytać ze zrozumieniem :)

Pierwsze nie zaczynamy zdania od "a". Skoro się udzielam no to logiczne, że jestem z tego samego ts? Przynajmniej dla mnie jest to istotą iście oczywistą. Wystarczy pomyśleć, że nie oczekujemy fuzji my do kogoś nie po to się kupuje 1024 sloty prawda?

Opublikowano

Pierwsze nie zaczynamy zdania od "a". Skoro się udzielam no to logiczne, że jestem z tego samego ts? Przynajmniej dla mnie jest to istotą iście oczywistą. Wystarczy pomyśleć, że nie oczekujemy fuzji my do kogoś nie po to się kupuje 1024 sloty prawda?

Mogę zacząć nawet od ''X" :) Nie wiem kim w ogóle jesteś i jakoś mnie to nie ciekawi, więc logiczne, że nie zwracam się do Ciebie, tylko osoby, która napisała ten temat :) po to jest ten temat, aby pisać propozycje, nie wiem czy Ty oczekujesz, że dostaniesz 500 osobowy serwer nagle z ręki do siebie za darmo? :) mało przeżyłeś i mało wiesz. Pozdrawiam, a co do Sztywnego Romana, my już chyba nawet kiedyś o fuzji gadaliśmy? :) coś kojarzę Cię z nicku.

Opublikowano

Mogę zacząć nawet od ''X" :) Nie wiem kim w ogóle jesteś i jakoś mnie to nie ciekawi, więc logiczne, że nie zwracam się do Ciebie, tylko osoby, która napisała ten temat :) po to jest ten temat, aby pisać propozycje, nie wiem czy Ty oczekujesz, że dostaniesz 500 osobowy serwer nagle z ręki do siebie za darmo? :) mało przeżyłeś i mało wiesz. Pozdrawiam, a co do Sztywnego Romana, my już chyba nawet kiedyś o fuzji gadaliśmy? :) coś kojarzę Cię z nicku.

Rozpoczynanie zdania od "a" itd. świadczy tylko i wyłącznie o Twojej osobie i niskim zasobie słownikowym cóż czasem zdarzają się tacy ludzie. Kolejne nie znasz mnie osobiście więc wiesz o mnie całe 0 i skoro śmiesz mnie oceniać nie znając mnie twój poziom musi być niezbyt większy o ile nie równy(0). Pan Sztywny już nie jest na naszym ts. Kończę rozmowę. Nie pozdrawiam. 

Opublikowano

Rozpoczynanie zdania od "a" itd. świadczy tylko i wyłącznie o Twojej osobie i niskim zasobie słownikowym cóż czasem zdarzają się tacy ludzie. Kolejne nie znasz mnie osobiście więc wiesz o mnie całe 0 i skoro śmiesz mnie oceniać nie znając mnie twój poziom musi być niezbyt większy o ile nie równy(0). Pan Sztywny już nie jest na naszym ts. Kończę rozmowę. Nie pozdrawiam. 

Wiesz, mimo mojego słabego polskiego zauważam nie jeden błąd w Twoich zdaniach, więc aniołkiem to ty nie jesteś :) szczerze nie chciałbym Cię poznać, bo bardziej interesują mnie ściany, niż takie płytkie i denne osoby jak ty :) skoro nie jest na waszym ts, to po kiego grzyba ten temat nadal stoi? :) widzę, że inteligencją nie błyszczysz. A ja pozdrowię, bo mogę :D stabilności.

• 2 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...