Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 3 - pare pytań przed zakupem

Ao_Shin

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

chciałbym sobie kupić diablo 3,

lecz przed zakupem chciałem zadać wam parę pytań dotyczących tej gry.

Dodam, że styczność z battle.net i blizzard mam od niedawna, czyli od momentu rozpoczęcia gry w hearthstone.

1. Czy w Diablo 3 spotkam wszystkie potwory z WoW? (np. Ragnaros, Deathwing, Nefarian, Onyxia, itd.)

2. Czy mając procesor 2 rdzeniowy 3,2ghz, 8gb ramu oraz karte sapphire radeon hd 7850 2gb, gra ujdzie mi na ultra/wysokich wymaganiach?

3. Czy gra jest na tyle zbalansowana, że grając samemu dam radę ugrać moją postacią do maksymalnego poziomu? (Wiadomo, potem na multiplayer mógłbym się wybrać na drop legendarnych przedmiotów - PODOBNO większa szansa na drop, czy to prawda?)

4. W którym momencie gry opłaca się kupić dodatek Reaper of Soul?

5. Czy ta gra jest nadal rozwijana? Tzn. czy są dodawane jakieś przedmioty/wprowadzane eventy świąteczne/czy będą nowe dodatki? Cokolwiek? Gra wyszła w 2012 roku, a jest jeden dodatek to źle czy dobrze? 

6. Mineły 3 lata od premiery Diablo 3, czy na jednym dodatku gry się skończy?

Opublikowano

1. W diablo nie spotkasz potworów z WoW'a są tam zupełnie inne potwory, które występują tylko w diablo

2. Ujdzie Ci, ale przydał by Ci się dysk SDD jeszcze.

3. Możesz grać samemu, możesz grać w grupie. Wiadomo jak to w każdej grze w grupie lepiej, ale ja więcej gram solo niż w grupie i nie narzekam.

4. Dodatek opłaca się kupić od razu.

5. Tak, w tym momencie jest wprowadzony system sezonów. Aktualnie jest Sezon 3, w każdym sezonie do wydropienia są nowe itemy, które w normalnej grze nie są dostępne.

6. Tego nie wiadomo póki co z strony blizzarda cisza.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

Opublikowano

Co ile jest nowy sezon? Czy zaczynając grę załużmy od teraz dużo straciłem?(Pod względem 2 pozostałych sezonów).

Czy w sezonie 3/4 można dropnąć przedmioty z poprzednich sezonów?

@edit, co wprowadza do gry dodatek? bo coś nie mogę znaleźć na internetach, chyba jest ze mnie marny poszukiwacz ;v

Opublikowano

Co do updateów jeszcze to zapraszam do lektury http://eu.battle.net/d3/pl/blog/19802338/

Nic nie straciłeś, właśnie po to są sezony, żeby być nabierząco, ale itemów z poprzednich sezonów już nie wydropisz, ale w tym sezonie i tak są lepsze buildy :)

Dodatek co wprowadza? Nowy Akt V + zamiast 60 poziom masz 70 poziom i tryb przygodowy.

66j32w.jpg

Sprawdź mój tutorial na temat demonbuddy!

Nie odpowiadam na wiadomości prywatne.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

tym ze masz skrzydla i nic wiecej chyba, gre bez dodatku raczej sobie odpusc bo to mija sie z celem jak chcesz grac to tylko z ros'em, gra ogolnie fajna w kazdym sezonie startuje od nowa i poswiecam okolo 300-400h na gre ;) pozniej niestety sie nudzi lecz gram od premiery ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...