Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wiedźmin 3 - brak map rynsztunku szkoły Wilka

brejk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć,

Jak zapewne większość z was wie do Wiedźmina 3 wyszło darmowe DLC, w którym m.in. dodano rynsztunek szkoły wilka. I po dodaniu tego dodatku na pplatformie Gog Galaxy pobrałem całą zawartość, a w grze niczego nie mam. Poszedłem do hattoriego, u którego powinna być możliwość zakupu 1 mapy, ale nie sprzedawał nic takiego, więc udałem się do właściwych dwóch lokacji z tymi schematami i niczego tam nie było, chociaż według strony: http://www.eurogamer.pl/articles/2015-06-18-wiedmin-3-rynsztunek-szkoly-wilka-mapapowinno tam być. Domyślam się, że jest to jakiś problem z pobieraniem, miał ktoś podobny problem i wie jak to rozwiązać ? Dodam, że przeszedłem już grę, ale to nie powinien być raczej żaden problem.

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

Samo pobranie DLC nie wystarczy - trzeba jeszcze zainstalować. Domyślna ścieżka do której pobiera to

C:\GOG Games\!Downloads\the_witcher_3_wild_hunt

- jest tam exek, odpal, poczekaj aż skończy działanie i dopiero włącz grę. To samo tyczy się całej reszty DLC.

Opublikowano

Niczego nie trzeba instalować, po prostu dlc pobierasz przez opcję "configure". Jak tak zrobiłeś i dalej nie masz dlc to format spróbuj pobrać jeszcze raz. 

Opublikowano

Samo pobranie DLC nie wystarczy - trzeba jeszcze zainstalować. Domyślna ścieżka do której pobiera to

C:\GOG Games\!Downloads\the_witcher_3_wild_hunt

- jest tam exek, odpal, poczekaj aż skończy działanie i dopiero włącz grę. To samo tyczy się całej reszty DLC.

Zrobiłem i wszystko działa, dzięki ;)

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...