Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najlepsza postać według was?

sek125

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jaina, Nova, Valla, Kael -duży dmg :p 

Jaina -na 20lvl żywiołak może kopiować skille Jainy

Nova -maskowanie

Valla -odskok (nie wiem czy tak ten skill się nazywa, ale chyba wiadomo o co chodzi :P )

Kael -podrzucenie przeciwnika 

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Ass - Jaina/Kaelthas - chory aoe dps, ban or pick.
Tank - Muradin/ETC - dobre CC, sustain, jak na czolgi dobry dps.
Warrior - Anub - ma doslownie wszystko co potrzeba.
Spec - Sylvanna/Vikingi - Sylvanna w miare dobry dps, izi push + campy i do tego ten escape i silence. Wikingowie ez exp ez life.
Sup - Uther te stuny...

Opublikowano

Valla ze względu na mobilność i ogromny damage. Uwielbiam nią grać.

Jeżeli mi odpowiadasz, oznacz mnie:

@Pattern.

Wtedy na pewno odpiszę ;)

Opublikowano

Jaina -na 20lvl żywiołak może kopiować skille Jainy

No cóż, nigdy nie bierzemy talentu na ulepszenie ulta u Jainy, gdyż nie mamy escape. Blink jest o wiele lepszy, na większości postaci się z nim gra, więc nie gadajmy głupot. 

Jaina, Valla, Sylvana i Illidian, a no i Kael.

Jaina - dobry burst, jakiś tam mały escape ma, bo spowalnia no i generalnie dosyć łatwiutka do gry.

Valla - najłatwiejsza postać w grze, dobry dmg. 

Sylvana - wyłącza miniony i turrety, silence na ulcie. Generalnie na hero lidze w 99% grach się pojawia, bo daje dużą przewagę taktyczną dla drużyny.

Illidian - broken. Nie do zabicia, ale obecny patch chyba go zabija, więc już lepiej nie próbować. 

Kael - do 16 robi nic. po 16 gwałci cały team jeżeli ktoś umie nim się posłużyć. 

Opublikowano

Valla - tania, mobilna, silna, łatwa

Ma też swoje wady, bo na początku jest papierowa i na jej ulta można rzucić efekty przerywające go, ale mocny dps xD

Jeżeli odpowiadasz, oznacz mnie

@"Lasto Vorde"

Opublikowano

No cóż, nigdy nie bierzemy talentu na ulepszenie ulta u Jainy, gdyż nie mamy escape. Blink jest o wiele lepszy, na większości postaci się z nim gra, więc nie gadajmy głupot. 

Jeśli team jest wystarczająco dobry to można się na to pokusić, czasami lepiej zrobić większy dmg i zginąć niż próbować uciec, bo blink nie daje 100% na ucieczkę. Poza tym (na 4lvl?) można wziąć sprint, który w większości przypadków starcza.

3JcjhIq.png
Pomogłem? Daj "Lubię to", to nic nie kosztuje...
MyAnimeList

Opublikowano

Ja tam biore talent który pozwala mi być nietykalnym na 3 sekundy i lece w DMG :) granie postaciami typu Lux w lolu dużo mi dało i nie potrzebuje escapu, wystarczy pozycjonowac sie dobrze

tumblr_n94ladHf5d1qckkfko1_500.gif

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Muradin - Mobilny tank posiada doskok który służy mu żeby gonić za przeciwnikiem jak i uciekać od niego ma stuny i slow. Koszt: 2k

Zszywa(niec) - Jego hak wyłapie cię z każdej dziury :D I może swoim ultem pożerać wrogów a potem wypluwać ich dopiero w swojej bazie przez co wróg dostaje focus od wieżyczek i ginie (polecam już nie raz to stosowałem :D) No i jest tankiem. Koszt: 7k

76561198118820987.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...