Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwnie skaczący ping

patryk2661

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam problem , otóż posiadam internet swiatłowody  nigdy nie ma pingu działa swietnei a gdy odpale lola na starcie mam te stałe 34 pingu a potem skacze do 2000-3000 podczas gdy na innych grach nie mam takich problemów , ktoś wie w czym tkwi problem ?

Opublikowano

Drophack to nie może być, wczoraj mi skakał ping strasznie przez serwery lola, bo kumplowi też skakało. Masz tak ciągle?

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Miałam ten sam problem. Podejrzewam, że to wina nie Twojego sprzętu, ale RIOTA <3 Mają duże problemy z serwerami od dłuższego czasu. Może to przez to? 

(: .ćyż usnes am eiN

Opublikowano

problemy z serwerami ? mniej więcej ok 12 lub wieczorami 20 -23 ? od ponad dwóch tygodni mam zdarza mi się  w tych godzinach  DC ale myślałem że to wina dostawcy internetu . Nie natknąłem się też na taką informację .

@Loczuch

@patryk2661 jak długo masz taki problem ?

jinx_signature_by_tussor-d6z3b63.jpg

Opublikowano

Podczas gry sprawdź łącze na speedtest i powiedz jak jest. Ddosy to nie będą, ale warto sprawdzić.

Są też inne opcje, możliwe, że ktoś ci o tych godzinach kradnie neta ;)

b1427b380f6a1da2.png5623214702585481002474.gif
Opublikowano

Dużo osób ma tak ostatnio (w tym ja). Riot coś znowu zepsuł a zamiast to naprawić to robią tydzień basenowy etc. :)

Opublikowano

Od x czasu , napewno nikt mi nie kradnie neta bo haslo jest tak trudne i dlugie ze raczej nikt nie zgadnie , a jak sprawdzam speedtesta to zawsze mam po 19 pingu ....

Opublikowano

Mam to samo. Na przeglądarce działa dobrze, speedtest 19pingu wchodze na lola pierwsze minuty 39pingu i nagle po 5k -_- Wyłączam lola i nagle internet odmula >.< Albo rito dodało coś ostro obciążającego do clienta albo nie wiem co ;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...