Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno premium na x360 z allegro.

Malnen132

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam znalazłem oferte bf4 premium na allegro tylko nie rozumiem naczym to mialoby polegac.Moglby mi ktos to wytłumaczyc:

"Po wpłacie za pomocą PayU dostaniesz DANE-DOSTĘP do konta z którego pobierasz wszystkie dodatki do konta PREMIUM na swoją konsolę."

Do mojego konta bede mial przypisane premium czy jak

Opublikowano

Nie, to oznacza że kupujesz konto czyjeś - dają Ci login i hasło i z tego konta grasz. Nie bierz tego.­

Co Ty mu pie,dolisz? Kupuje dostęp do konta, stamtąd pobiera dodatki i funkcje Premium. Po tym wchodzi na swoje konto i czeka na pobranie i gra. Proste? Proste. Jak się nie znasz to mu głupot nie p,erdol..

Opublikowano

Co Ty mu pie,dolisz? Kupuje dostęp do konta, stamtąd pobiera dodatki i funkcje Premium. Po tym wchodzi na swoje konto i czeka na pobranie i gra. Proste? Proste. Jak się nie znasz to mu głupot nie p,erdol..

Mówię prawdę. Pobiera grę, która nadal nie jest na jego koncie i w żaden magiczny sposob się tam nie pojawi, z jednego na drugie konto gra nie przechodzi. 

­

­VeIMQWU.png

Opublikowano

Mówię prawdę. Pobiera grę, która nadal nie jest na jego koncie i w żaden magiczny sposob się tam nie pojawi, z jednego na drugie konto gra nie przechodzi.

­

Kupuje tak każdą gre. Ta gra pobiera się na dysk a my z naszego konta w nią gramy i do czasu zniszczenia dysku gra będzie.

Opublikowano

Kupuje tak każdą gre. Ta gra pobiera się na dysk a my z naszego konta w nią gramy i do czasu zniszczenia dysku gra będzie.

Czyli normalnie na battlelogu mialbym konto premium tak?

Opublikowano

ale to dostane kod na konto na xbox czy gdzie?Bo mam konto teraz w bf i chcialbym miec do niego premium

Dostajesz dostęp do konta na poczte powiązaną z allegro. Następnie z konta pobierasz materiały premium, dodatki itd. Jak się ściągnie to odpal gre i tyle. Po zakupie powinni Ci dać instrukcję co i jak.

Opublikowano

Dostajesz dostęp do konta na poczte powiązaną z allegro. Następnie z konta pobierasz materiały premium, dodatki itd. Jak się ściągnie to odpal gre i tyle. Po zakupie powinni Ci dać instrukcję co i jak.

a dobra dzieki

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...