Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Bardzo fajnie działa, aczkolwiek miałem kolizje z SidaAutoCarry, bo jak naciisakelm spacje to działała i tu i tu. I nie używało ani ulta ani E (Lee Sin). Musze to sprawdzić jeszcze raz..

Opublikowano

A riven dorównuje do master riven? Casio sprawdzałem i jest chyba najlepsza. Z adc mało robią.

Opublikowano

Cassio grałem, ale dość słabo według mnie, ult często missuje więc zacząłem go używać samodzielnie, jak na kogoś rzuci się autoattack to jeżeli ustawisz myszke w drugą strone (np. żeby uciec, bo cel jest np. pod wieżą) to skrypt na to nie reaguje i dalej biegnie w strone champa żeby rzucić to AA - zdarza się często i czasem przez to głupio zginąłem. Zauważyłem też, że czasem skrypt jak rzuci Q to zanim spamuje E to mija troche czasu, zazwyczaj się to dzieje w Teamfightach, na linii działało okej (ah ten biedny Azir).

518831445005751729602.png

Opublikowano

Cassio grałem, ale dość słabo według mnie, ult często missuje więc zacząłem go używać samodzielnie, jak na kogoś rzuci się autoattack to jeżeli ustawisz myszke w drugą strone (np. żeby uciec, bo cel jest np. pod wieżą) to skrypt na to nie reaguje i dalej biegnie w strone champa żeby rzucić to AA - zdarza się często i czasem przez to głupio zginąłem. Zauważyłem też, że czasem skrypt jak rzuci Q to zanim spamuje E to mija troche czasu, zazwyczaj się to dzieje w Teamfightach, na linii działało okej (ah ten biedny Azir).

U mnie ten problem pojawia się na adc często (ma równych skryptach). Denerwuje i throwuje :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...