Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam książki

JackS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Dawno temu czytałem książkę, była ona o dziewczynie ktòra trafiła do elitarnej szkoły, w tej szkole była grupa uczniòw wybitnych (wampiry czy coś podobnego) mieli onni własne piętro w szkole, wysysali krew z innych i tak dalej.

Dziewczyna ktòra sie tam dostała na początku pomogła staruszcze wejść po schodach (staruszka była wampirem)

Potem gdy staruszka miała odejść wybrała miejsce dla swojego "potwora" właśnie w tej dziewczynie

(Każdy 'wampir' był umieszczony w osobie w postaci światła)

Osoby które chodziły do tej szkoły jeździły po świecie itd.

Książka fajna tylko nie pamiętam tytułu, była część gdzie było coś z tytułem "Nas bohaterów prądem" ale wyszukuje mi tylko seksmisje a nie tego szukam

3119414338767251395862.png

Chcesz coś ode mnie?

Pisz @JackS inaczej nie odpowiem bo nie śledzę tematów

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Nie pamiętam na 100% ale to chyba ten tytuł.

Przeczytam 1 tom (początek) i sprawdzę czy to jest to

Chcesz coś ode mnie?

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Niestety, nie to...

Jezeli to pomoze:

W tej szkole byla elita tych 'wampirow' ktorzy odurzali uczniow i wysysali krew z nich, dyrektor oraz nauczyciele tez wiedzieli i byli z nimi.

Gdy bohaterka glowna otrzymala ten 'dar' nie chciala pic krwi wiec dostala jakis mega srodek dzieki ktoremu nie musiala pic krwi przez jakis czas.

Warto dodac ze glowna bohaterka zostala zmuszona do otrzymania tego ducha, zostala zaciagnieta w tajne miejsce. I tam wsadzono jej dusze wampira.

Gdy to robiono inny wampir najsilniejszy z nich byl przeciw i w polowie przerwal rytual przez co duch wampira tylko w polowie byl w dziewczynie i jako jedyna mogla z nim rozmawiac itd.

Dzieki tym duszom ludzie byli ladniejszi i lepsi.

Mozna tez dodac ze bohaterka miala zwykla kolezanke ktora wiedziala potem ze jest ona wampirem itd

Jej kolezanka miala chlopaka ktory pod koniec umiera.

Jezeli ktos potrafi szukac ksiazek albo zna tytul to poprosze, ksiazka miala cos okolo 4tomow.

Chcesz coś ode mnie?

Sygnaturki na zamówienie

Opublikowano

Ref

wysłane z tapatalk

Chcesz coś ode mnie?

Sygnaturki na zamówienie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...