Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Premka za sms

VIP Tego Serwa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Co trzeba zrobić aby wyskoczył mi komunikat o 66% tańszej premce za sms ? (9zł chyba)

Dodam ,ze premka skonczyla mi sie jakos 2 miesiace temu i prawie codziennie wyskakuje mi komunikat o 50% tańszem uridium [300tys uri za 149zł] ~coś takiego

Zalezy mi na premce . Proszę o dobre wypowiedzi .

Ile wy czekaliście na to?

Ile można max sms wysłać na tej promocji ?

Opublikowano

­Z tego co mi wiadomo, to ta oferta pokazuje się losowo. Kiedyś też przychodziła na e-mail, lecz nie wiem jak to teraz jest. Nigdy jej nie dostałe, premke przelewem kupywałem ;)

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

Niektórzy dostają to jak tylko skończy się premka, niektórzy email po pół roku a niektórzy wcale :D

Jak już zdąbedziesz premke za sms zapisujesz sobie kod czyli BIG i wysyłasz jak ci się kończy premka :P

I możesz tak robić cały czas :P

Opublikowano

To może ja coś napiszę bo mam te szczęście, że byłem tym co mieli tą promocję :D No to ja mam tak, że po prostu płacę(sms) bodajże 7,38zł za miesiąc premium, jeżeli już miesiąc minie to znów mi ten baner wyskakuje i tak w kółko już jakiś czas na tym zyskuję ponieważ 12 x 7,38 wynosi mniej niż bodajże 120 zł za rok przelewem, bo jakieś 88 zł i tym samym można powiedzieć, że sam kontroluje kiedy chcę premkę :D i czysty zysk jakieś 32 zł :D

Opublikowano

Mi to wyskakuje na innych kontach. Ale na głównym praktycznie cały czas miałem premke wiec tego nie widziałem. (Zawsze kupowałem na 6 miesięcy przelewem) A niedawno się dowiedziałem ,ze mozna kupic taniej za sms.

Opublikowano

Ja w grudniu 2014 roku kupiłem tą premke  powinna się skończyć 10 stycznia 2015 coś się zbugowało bo zmienili wygląd sklepu i mam premke do dziś

:D

b_560x95.png

Opublikowano

Czyli sumując odpowiedź do pytania - nie masz na to wpływu, jak dostaniesz taką informacje to oszczędzasz - jeśli nie dostaniesz to musisz radzić sobie tymi pakietami co masz:D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...