Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dzisiejszy Minecraft

Misiek994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem czy zauważyliście, ale w Polsce w każdej grze panuje moda na "Pay2Win". Jeszcze 3-4 lata temu nie było aż takiego natężenia tej rozgrywki. Serwery na stawiają się na zarobek kosztem jakości rozgrywki. "Po co mam grać, jak mogę kupić to na co muszę normalnie poświęcić tydzień czy dwa" - tak dziś wygląda gra. Pewnie zastanawiacie się skąd wzięło się tylu PSEUDO- YouTube-rów. Otóż tak, niektórzy chcieli podobnie jak minecraftowa elita zarabiać, i teraz gość który ma 5subow na kącie liczy sb 50 zł za gówniany (przepraszam za słowa ;) ) filmik, który bardziej szkodzi niż pomaga. Tak samo serwery, rozumiem jakieś drobne udogodnienia, z których zysk idzie na utrzymanie serwera, ale nie masowe funkcje premium które niszczą zabawę nastawione na wyzysk gracza..... Czy nie wolelibyście rozgrywki Play2Win zamiast Pay2Win. Rozgrywki gdzie gracz będzie musiał wykazać się umiejętnością fry fair. Oczekujecie ogarnietej administracji, ale podstawą jest dobry regulamin egzekwowany w szczególności od obslugi, gdyż to obsługa daje przykład.

Opublikowano

Jeśli rozgrywka jest słaba, to nikt tam vipa nie kupi, a raczej mało osób. Są takie marne serwery i będą. Jak tam nikt nie będzie grał lub po prostu kupował, to upadną.

Można znaleźć sporo ciekawych serwerów, więc nie uogólniajmy. Co do youtuberów, jak się potrafi szukać, to się znajdzie. Osoba, która ma kilka tysięcy subskrybentów

zrobi to za te 50zł i będzie dobrej jakości. "Kto szuka, ten znajdzie" i to Ci gwarantuję. Znajdź sobie serwer jakiś lepszy i tyle. Teraz jest więcej P2W i to jest prawda,

ale to nie przeszkadza.

343731479829004887779.png

Opublikowano

Mnie się wydaje, że to właśnie kiedyś było o wiele więcej takich serwerów, dziś padają jak muchy.

Nikt nie da nawet 5zł youtuberowi poniżej 100 subów.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...