Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Coś czego jeszcze nie bylo...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jestem Przem i chciałbym zapytać się was czy zagralibyście na serwerze, jakiego jeszcze nie było. Nie będzie to żaden izihaldkol ani survival, będzie to serwer STAR-WARS. Na czy ten serwer będzie polegał? Na samy początku będziemy wybierać stronę mocy, strony będą dwie czyli dobrzy i źli. Gdy wybierzemy stronę czeka nas wybór klasy gracze dostaną na start 2 klasy a potem będą mogli kupić koleine za monety które będzie można zdobyć podczas walk. Każda strona będzie na oddzielnej mapie i będzie można atakować przeciwniów. Na naszej mapie (naszej strony) będziemy mogli wydobywać monety za które można kupić nową klasę lub ulepszyć aktualną. Serwer będzie miał swój txt. A dla każdej klasy będzie skin który będzie dawany automatycznie po wyborze klasy. Narazie tylko tyle napisałem bo wiem, że nikomu nie będzie się chciało całego czytać. Pozdrawiam.

Opublikowano

No jak txt będzie w 3d [w 1.8 możliwe (polecam Cubik -taki program do 3d modeli] to bym zagrał :D Wiem, że jest angielski serwer hypi*el, który już to ma, ale jak zrobisz to dla non-prem to spoko :D. Jeśli chcesz to w pluginie to prosze bardzo pisz ^.^ Podpowiem, że w skript to kwestia godzin, aby to napisać i przetestować

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...