Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gralibyście na privie Bitefight?

adif12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie otóż chciałbym się dowiedzieć ile osób grało by na prywatnym serwerze owej gry ;) 

oczywiście gra bez nacisku na p2w co do ratów serwera można je zawsze zmienić 

interesuje mnie stara wersja bez "wodotrysków" (old graphic)

Pozdrawiam!

Opublikowano

jestem za   ale   mam pytanie ile mieli byśmy czekać na taki serwer   plików  nigdzie nie widziałem  .  chyba że sam piszesz .  to jak długo ci zajmie uruchomienie serwera ?? 

Opublikowano

Również bym zagrał z miłą checią, lecz z własnego doświadczenia wiem, że napisanie plików do gry nie jest łatwym wyczynem. ­

|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||­

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

​|||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...