Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Radio Channel_Commander

`Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałem wam przedstawić mój pierwszy poradnik Radio Channel_Commander!

1. Na początku tworzymy Bot'a Muzycznego na swoim komputerze lub na VPS (Voice Private Server)
  2. Przed samym zaczęciem robienia Channel Commandera, musimy dodać botowi uprawnienia do "Szeptania"

i_client_whisper_power
  3. Jak już stworzyliśmy Bot'a przechodzimy do "Settings", a następnie "Options"​​

ORP27Ag.jpg
  4. Szukamy zakładki "Whisper", wybieramy ją, a później klikamy "Whisper List"

Vfkng4S.jpg
  5. Tworzymy nowy panel po przez wciśnięcie przycisku "New"

XODBGXW.jpg
  6. Wybieramy dowolny przycisk, w moim przypadku jest to "ALT", następnie jak już wybierzemy przycisk, klikamy w Whisper to: "Groups", a w Group Whisper Type: "Channel Commander"

AO4w9q8.jpg
  7. Klikamy "Ok"
  8. Puszczamy byle jaką muzykę lub radio na naszym Bocie
  9. Klikamy PPM na swój nick i wybieramy opcję "Channel Commander"

w2kXgC4.jpg
  10. Po chwili pojawi nam się okienko "Whisper History"

ckoTi9a.jpg

Oznacza to, że Radio Channel_Commander gra poprawnie :)

Jeśli masz problemy z Channel_Commanderem pisz na pw! :D

Zakaz Kopiowania © 2015

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

witam mam  problem mam  bota  na VPS i jak mam zrobić aby działał mi channel  Comander  bo jak wybieram klawisz Ctrl to muszę mieć go  naciskać aby grało mi jak zrobić aby był cały czas  ON  na zdalnym  pulpicie VPS debian 7 .....

Opublikowano

@WooJoo_

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoje zapytanie. A jeżeli nie o to chodziło napisz.

Co do zapytania, to wystarczy że ustawisz wykrywanie głosu, bez potrzeby użycia przycisku "Ctrl".

W razie problemów zgłoś się do mnie na PW.

W przyszłości możesz założyć temat w tym dziale - > http://www.mpcforum.pl/forum/924-teamspeak-zarz%C4%85dzanie-serwerem/

Pamiętaj o odnośniku do tematu z poradnikiem w celu udzielenia szybszej pomocy.

Opublikowano

@WooJoo_

Nie wiem czy dobrze zrozumiałem twoje zapytanie. A jeżeli nie o to chodziło napisz.

Co do zapytania, to wystarczy że ustawisz wykrywanie głosu, bez potrzeby użycia przycisku "Ctrl".

W razie problemów zgłoś się do mnie na PW.

W przyszłości możesz założyć temat w tym dziale - > http://www.mpcforum.pl/forum/924-teamspeak-zarz%C4%85dzanie-serwerem/

Pamiętaj o odnośniku do tematu z poradnikiem w celu udzielenia szybszej pomocy.

He? By whisper działał trzeba naciskać przycisk.. Co do problemu to można emulować stałe naciskanie klawisza.

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Jeśli używasz tego na VPS to w TightVncServer możesz użyć w górnym rogu bindu "ctrl" i wyłączasz zdalny. 

Będzie działało! :)

Opublikowano

Jeśli używasz tego na VPS to w TightVncServer możesz użyć w górnym rogu bindu "ctrl" i wyłączasz zdalny. 

Będzie działało! :)

Ty to do mnie napisałeś ??? 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...