Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ankieta - Nowy efekt podczas jedzenia "koxa"

Nowy efekt podczas jedzenia "koxa"  

26 użytkowników zagłosowało

1. 1. Podoba wam sie nowy efekt podczas jedzenia "koxa"?

• Tak
      18
    • Nie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam pracuje nad moim serwerem easyhc.

Stworzyłem plugin na nowe efekty które wyglądają tak: http://scr.hu/57ev/ev4jl

i tutaj nasuwa sie moje pytania: Podoba wam się ten nowy efekt podczas jedzenia "koxa"? Proszę o wypełnienie ankiety i ocenę w komentarzach.

Dziękuje za poświęcony czas! :)

Opublikowano

Mi się jako tako podoba.

Tylko według mnie efekt powinien być trochę dalej od gracza, ponieważ według mnie może on trochę zasłaniać mu ekran.

A tak btw. jest to sam efekt "wizualny" czy też nowe efekty mikstur po zjedzeniu owego kox'a?

Opublikowano

Bardzo fajnie to zrobiłeś.Na moim serwerze chętnie bym go używał :)

HTBCzoQ.png

Chcesz żebym zobaczył co nabazgrałeś?

dodaj @rzy4y do posta to zobacze :)

if player has name "rzy4y"

Execute command: /Give a like

Opublikowano

Na obecna chwile jest to sam efekt wizualny a macie jakieś propozycje do efektu mikstur?

Może coś na zasadzie tego, że przez 20 sekund jak gracz kogoś zaatakuje to na tego zaatakowanego gracza jest nakładany efekt otrucia?

Opublikowano

Wygląda ładnie, ale to nie ma sensu bo wiadomo odrazu z daleka, że typ koksa zjadł, na hc itp nie każdy ma takie txt lub widzi że typo koxa je bo mógł też zjeść refa, zrób taki efekt do czego innego np jak gildie zakłada

1KOBv.png

Opublikowano

Wygląda ładnie, ale to nie ma sensu bo wiadomo odrazu z daleka, że typ koksa zjadł, na hc itp nie każdy ma takie txt lub widzi że typo koxa je bo mógł też zjeść refa, zrób taki efekt do czego innego np jak gildie zakłada

Niby tak, z tego co wiem to jak się wyłączy "particlesy" w opcjach OptiFine to też nie widać tego.

Rozwiązać to można najlepiej, aby ten efekt był też dla "refila".

­

Opublikowano

Niby tak, z tego co wiem to jak się wyłączy "particlesy" w opcjach OptiFine to też nie widać tego.

Rozwiązać to można najlepiej, aby ten efekt był też dla "refila".

­

no tak, ale moim zdaniem graczy to bedzie wkurzac, oczoplonsu dostaną po klepie 10 minutowej jak to easyhc to będą mieli w eq po 10 koxów

1KOBv.png

Opublikowano

Osoby ze słabymi komputerami i tak mają wyłączone efekty, więc nie widzę sensu pisania takiego pluginu/sk.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...