Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy sa hacki ktore wyrzucaja z gry?

rataj123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam takie pytanie

Ostatnio czesto zdarza mi sie sytuacja w ktorej jestem dosc monco nafeedowany np. staty 10/1  ... i nagle wielki skok fps wyrzuca mnie z gry i nie moge sie sie polaczyc ....

Czy to jakis przypadek ? czy juz lol schodzi na psy i sa takie hacki

1922035944.gif

ninjack.gif

Uploaded with ImageShack.us

/AceBoy: Proszę się dostować do regulaminu globalnego w sprawie sygnaturek.

Opublikowano

Istnieje coś takiego, ale jest to dość rzadko spotykane oraz surowo karane przez Riot. Nazywane jest to drophackiem i działa na zasadzie floodu. Może wina serwerów (ostatnio mieli problemy) albo Twojego internetu?­

Opublikowano

Jest to tzw. 'drophack'.

LoL jest opanowany przez nieuczciwych graczy takich jak ja, prawdopodobnie, dopóki nie znajdą sposobów na nas, tak pozostanie, o ile nie znudzą/imy się tym LoL'em i przeniesiemy się na inną grę. Ja już tak zrobiłem.

Opublikowano

Jest to tzw. 'drophack'.

LoL jest opanowany przez nieuczciwych graczy takich jak ja, prawdopodobnie, dopóki nie znajdą sposobów na nas, tak pozostanie, o ile nie znudzą/imy się tym LoL'em i przeniesiemy się na inną grę. Ja już tak zrobiłem.

wystarczy ze bezmozgi z riot pozbył by się maskowania adresu IP i koniec. Bo obecne drophack i działają na zasadzie spoofowania adresu IP gdyby zablokowali maskowanie trzeba by było coś innego znaleźć

tak jak wyżej jest do drophack który jest postawiony na vps i po znalezieniu ip i portu danej gry możesz ją wyrzucić. Do wyrzucania gier stosowana jest metoda spoofowania adresu IP. Robiąc np tak jak ja ze gram do serii na czysto czyli mam przegrane gry a jak mam serię to wspierdalam wszystko jak leci. Kocham ludzi którzy mają z 30 winow pod rząd i się pytają za co ban

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...