Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ile będę miał FPS'ów w CS:GO i co wymienić, żeby mieć więcej?

Mrcziter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ile będę miał fps'ów w cs go

Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz

2 GB RAM

win 7 64-bit

Nvidia GeForce 8600 GT

(Co wymienić/dokupić, żeby mieć więcej fps'ów)

Pomogłem?! Daj Lubie To!

Opublikowano

Ile będę miał fps'ów w cs go

Intel® Core2 Duo CPU E6550 2.33GHz

2 GB RAM

win 7 64-bit

Nvidia GeForce 8600 GT

(Co wymienić/dokupić, żeby mieć więcej fps'ów)

Więcej ram (6+ było by git) amd procesor żeby było 3ghz + i myślę, że git. Jaki masz budżet?

--

Opublikowano

@killerelo

Wyjdź i nie wracaj

@top

i3 2100 + h61m + 4gb ram ddr3 + hd6850 razem ok. 600zł

Podaj jeszcze moc i markę zasilacza.

internet to nie jest jakis oddzielny swiat gdzie ludzie zapomnieli o swoich emocjach

Opublikowano

Na tym kompie co podałeś, to zależy od tego gdzie będziesz grać, na mm'ach od 35-80fps'ów na ffa gdzie będzie ponad 16 osób od 30-75fps. Im więcej osób tym mniej fps'ów. (oczywiście mówimy tu o ustawieniach low + fps cfg)

Intel® Core™2 Duo CPU E6550 2.33GHz

2 GB RAM

win 7 64-bit

Nvidia GeForce 8600 GT

Jeżeli chciałbyś więcej fps'ów to podaj budżet jaki masz, oraz podaj płytę główną, przede wszystkim musisz dokupić ram min 3Gb do komfortowej rozgrywki, ale lepiej będzie jak zainwestujesz już w te 4Gb.

Opublikowano

@sylwo221 z tym ramem przesadziłeś, ok 1,5gb ramu wystarczy do cs go (chodzi mi o wolny ram dla cs) więc jak nie zapcha kompa zbytnio odpalonymi programami to 3gb styknie.

Napisałem, że do komfortowej rozgrywki min. 3Gb, ale jeżeli używałby coś w tle jakiś komunikatorów itp. to 4Gb jak najbardziej, chociażby do stabilniejszej pracy całego systemu. A tak btw. to nie wiem czy 1,5Gb starczy, skoro mi cs zżera ponad 2Gb+ 

Opublikowano

@Mrcziter tak szczerze, to nie wiem czy jest sens pchania się w twojego pc jeszcze, niby (o ile wejdzie) można wsadzić jakiegoś c2q, gtx 460, więcej ramu i pewnie nowy zasilacz, ale wyjdzie to dość sporo, a sprzęt i tak nie będzie najlepszy no i bez przyszłosci.

steam: /awesomeplayer1337

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...